Evenementen

Vexpan vindt het belangrijk om momenten te creëren waar kennis delen plaatsvindt tijdens ontmoetingen. Wij organiseren door het jaar heen evenementen zoals netwerkborrels, Themadag Gemeenten, het ParkeerVak en het Vexpan Nationaal Parkeercongres.

Leden ontmoeten elkaar ook tijdens de jaarlijkse Algemene Ledenvergadering en de Nieuwjaarsreceptie. Alle evenementen kondigen wij aan via de nieuwsbrief en op onze sociale media. Leden ontvangen altijd een uitnodiging. 

Uitgelicht evenement

Vexpan Themadag Gemeenten 2024

donderdag 30 mei
09:00 - 17:00

Participeren kan je leren! Tijdens Vexpan Themadag Gemeenten 2024 zetten we de kracht van betrokkenheid en samenwerking rondom parkeren in de schijnwerpers. Zowel extern als intern. Een boeiende bijeenkomst op 30 mei in Naarden.

Ook sponsor worden?

Wil je als organisatie zichtbaar zijn rondom onze evenementen? Net als onze premium partners? Dan gaan we graag een partnership aan voor de sponsoring van het totale evenementenaanbod. Dit is gedurende een wat langere periode tegen aantrekkelijke tegenprestaties. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden en tarieven. Uiteraard is ook een voorstel op maat mogelijk. Meer weten? Neem contact op met verenigingsmanager Jolanda Mazirel via verenigingsmanager@vexpan.nl. We kijken uit naar een fijne samenwerking.

Vraag naar sponsormogelijkheid

Lunchbijeenkomsten: presentaties van vakgenoten

Wij organiseren doorgaans 4x per jaar een lunchbijeenkomst waar je 2 uur lang een presentatie kunt bijwonen. Uiteraard onder het genot van een heerlijke lunch. Voor leden: €80,- ex btw | Voor niet-leden: €180,- ex btw. De digitale lunchbijeenkomsten zijn een reeks webinars die in plaats van deze reguliere lunchbijeenkomsten plaatsvinden. Voor leden: gratis | Voor niet-leden € 95- ex btw. Wil je een inhoudelijke bijdrage leveren? Stuur ons dan een e-mail.

Stuur een e-mail

Algemene voorwaarden bij aanmelding

Wil jij je aanmelden voor een evenement van Vexpan? Weet dan dat er algemene voorwaarden zijn waarmee je instemt door inschrijving. Denk aan betaling, het verstrekken van gegevens die voor deelname nodig zijn, gebruik van foto's en nieuwsbrief. Maar ook wat te doen bij annulering. Wij nodigen je uit de voorwaarden te lezen en zien je graag bij een van onze evenementen.

Download de algemene voorwaarden

Onze premium partners