Evenementen

Vexpan vindt het belangrijk om momenten te creëren waar kennis delen plaatsvindt tijdens ontmoetingen. Wij organiseren door het jaar heen evenementen zoals netwerkborrels, Themadag Gemeenten, het ParkeerVak en het Vexpan Nationaal Parkeercongres.

Leden ontmoeten elkaar ook tijdens de jaarlijkse Algemene Ledenvergadering en de Nieuwjaarsreceptie. Alle evenementen kondigen wij aan via de nieuwsbrief en op onze sociale media. Leden ontvangen altijd een uitnodiging. 

Uitgelicht evenement

Vexpan Seminar Fietsparkeren

donderdag 27 juni
09:30 - 17:00

'Samen aan de slag met fietsparkeren'! Vexpan Seminar is dé aftrap om samen de uitdagingen en kansen te verkennen voor een gezamenlijke aanpak. Donderdag 27 juni bij de HAN in Arnhem. Doe en denk mee!

Ook sponsor worden?

Wil je als organisatie zichtbaar zijn rondom onze evenementen? Net als onze premium partners? Dan gaan we graag een partnership aan voor de sponsoring van het totale evenementenaanbod. Dit is gedurende een wat langere periode tegen aantrekkelijke tegenprestaties. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden en tarieven. Uiteraard is ook een voorstel op maat mogelijk. Meer weten? Neem contact op met verenigingsmanager Jolanda Mazirel via verenigingsmanager@vexpan.nl. We kijken uit naar een fijne samenwerking.

Vraag naar sponsormogelijkheid

Presentaties van vakgenoten

Wij organiseren door het jaar heen webinars, inhoudelijke netwerkborrels en het Vexpan Nationaal Parkeercongres. Met als doel het delen van kennis, waarin vakgenoten presentaties geven. Wil je een inhoudelijke bijdrage leveren? Stuur ons dan een e-mail.

Stuur een e-mail

Algemene voorwaarden bij aanmelding

Wil jij je aanmelden voor een evenement van Vexpan? Weet dan dat er algemene voorwaarden zijn waarmee je instemt door inschrijving. Denk aan betaling, het verstrekken van gegevens die voor deelname nodig zijn, gebruik van foto's en nieuwsbrief. Maar ook wat te doen bij annulering. Wij nodigen je uit de voorwaarden te lezen en zien je graag bij een van onze evenementen.

Download de algemene voorwaarden

Onze premium partners