Bureau de Groot Volker

Bureau de Groot Volker is al meer dan 30 jaar een veelzijdig verkeersonderzoek en -adviesbureau met enthousiaste adviseurs. Wij gaan praktisch en innovatief te werk en kijken letterlijk wat er buiten gebeurt. Overheden, bedrijven en burgers kunnen bij ons terecht voor snel en betrouwbaar verkeersonderzoek en -advies.

 

Wij maken hierbij gebruik van innovaties zoals de ANPR 3.0 Scanauto en onze nieuwste ontwikkelingen, de Oscar en de Parkeerradar. Met de ANPR 3.0 Scanauto brengen wij razendsnel en gedetailleerd alle parkeersituaties in kaart. Met de Oscars brengen wij razendsnel en gedetailleerd al het rijdend verkeer in kaart. Deze data verwerken wij in ons nieuwe systeem, de Parkeerradar. Ons online dashboard waar alle data dynamisch kan worden gevisualiseerd. Door de Parkeerradar wordt het nog eenvoudiger om overzicht te krijgen van de verkeerssituatie.

 

Wij zijn de expert in verkeersonderzoek en hebben uitgebreide ervaring met het adviseren over parkeerbeleid. Dataverzameling staat daarbij voorop. Wij kunnen data verzamelen over onder andere parkeerdruk, -motief en -balans, maar ook de herkomst en de bestemming van verkeer bepalen.

Bedrijfsgegevens

Bureau de Groot Volker

Spoorstraat 11, 6953 BW Dieren

+31 (0)313 496 816

www.verkeersonderzoek.nl

 

 

Contactpersonen

R. Volker (Robbert), Directeur

 

 

Sector

Verkeersonderzoek Advies

Lid Vexpan