Vakblad Vexpansie

 

Vexpansie is hét vakblad voor de parkeerprofessional in Nederland. Met deze uitgave van brancheverenging Vexpan blijf je als professionals in de parkeersector op de hoogte. Leden krijgen het vakblad gratis toegestuurd. 

 

Het magazine bevat nieuws over beleid, ontwikkelingen en realisaties op parkeergebied, maar natuurlijk ook interviews, columns en achtergrondartikelen. Vexpansie verschijnt 4x per jaar en is hier ook online te lezen. Klik op een cover en lees meer.

Nieuwste Vexpansie

Vexpansie 2022 - 4

Edities Vexpansie

Vexpansie 2022 - 4

Lees meer

Vexpansie 2022 - 3

Lees meer

Vexpansie 2022 - 2

Lees meer

Vexpansie 2022 - 1

Lees meer

Vexpansie 2021 - 4

Lees meer

Vexpansie 2021 - 3

Lees meer

Vexpansie 2021 - 2

Lees meer

Vexpansie 2021 - 1

Lees meer
1 2 3

Waarom adverteren in Vexpansie?

Een aantal argumenten op een rij:

  • Vexpansie is het officiële ledenmagazine van Vexpan, een gerenommeerde organisatie op het gebied van parkeren.
  • Vexpansie wordt geschreven voor en door de parkeerprofessional en wordt daarom goed gelezen.
  • Met Vexpansie heb je een optimaal bereik: je bereikt opdrachtgevers in de parkeerbranche (overheden), exploitanten en beheerders en toeleveranciers, van projectontwikkeling tot afrekensystemen.
  • Vexpansie is een zeer geschikt medium om je doelgroep in de parkeersector te bereiken.
Vraag naar de mogelijkheden

Ja, ik wil adverteren in Vexpansie

Wil je meer weten over de mogelijkheden om te adverteren in Vexpansie? Neem dan contact op met sales@bureauvanvliet.com of via (023) 57 14 745.

Redactie | Persbericht

Heb je nieuws dat je met ons en de parkeerbranche wilt delen? Voor in de tweewekelijkse Vexpan nieuwsbrief of in vakblad Vexpansie? Stuur je persbericht naar: communicatie@vexpan.nl of vexpansie@vexpan.nl. De redactiecommissie bestaat uit: Anya Vos (eindredacteur Het Branche Bureau), Jeroen Quee (Sweco Nederland B.V.), Jitze Rinsma (Rinsma Parkeeradvies), Sjoerd Stienstra (Stienstra Advies), Tjeerd Velders (Gemeente Nieuwegein), Jacob de Vries (Trajan), Christian Ratering (CROW).

Stuur je persbericht