Vexpan Nationaal Parkeercongres 2024

Trends in parkeren: volgen of creëren? Dit is het thema van het Vexpan Nationaal Parkeercongres 2024 op 17 oktober 2024. Een projectteam van leden bereidt het congres voor. 

 

Beperkte ruimte beter benutten nu we veel meer moeten bouwen. In een wereld waarin de auto blijft én fietsen en LEV’s het straatbeeld aanvullen. Hoe innovatief is de parkeersector? Springen we op tijd in of lopen we achter de feiten aan? Hoe kan een gemeente sturen op gewenst parkeergedrag? Zaken die om gedragen oplossingen vragen. Gaan we trends in parkeren volgen of creëren?

 

In de parkeerwereld zijn we bekend met innovatie, maar het gaat verder dan technologie alleen. We hebben ook te maken met menselijk gedrag en maatschappelijke ontwikkelingen. Wanneer helpt innovatie om de problemen op te lossen en de schaarse openbare ruimte te vergroenen, een slag in de duurzaamheid te maken én de leefbaarheid te vergroten? Waar staan we met duurzaamheid, autoluw en elektrificatie? En hoe goed zijn we in staat om de fiets de (parkeer)plek te geven om het verschil te maken in onze mobiliteitstransitie?

 

Tijdens het Vexpan Nationaal Parkeercongres bespreken we voorbeelden van bouwontwikkelingen en de gekozen parkeeroplossingen, maar vooral ook: wat hebben we daarvoor nodig. Is de oplossing een nieuwe trend en waar lopen we in de praktijk van alle dag tegenaan?

 

Ons jaarcongres is er om kennis, inzichten en ervaringen met elkaar te delen. Creëren we samen weer een nieuwe trend? We nodigen je van harte uit om deel te nemen.

 

Programma Vexpan Nationaal Parkeercongres

Het programma is van 09.00 tot 17.30 uur.

 

Het Vexpan Nationaal Parkeercongres is hét evenement voor iedereen die met parkeren van doen heeft. Vexpan is dé autoriteit op het gebied van parkeren binnen de sector mobiliteit en stedelijke ontwikkeling. Vexpan streeft ernaar verschillende belanghebbenden met elkaar te verbinden. En door informatie-uitwisseling in het kennisnetwerk integraal de kwaliteit van het vakgebied parkeren en verblijven te verbeteren.

 

 

Meer informatie

Vexpan Nationaal Parkeercongres 2024

 

Vexpan Nationaal Parkeercongres 2024

Datum

donderdag 17 oktober

Tijd

10:00 - 17:30

Locatie

Postillion Hotel Bunnik

Kosten

Gratis voor leden | Niet-leden € 275 ex btw

Meld je aan

Tags

Nationaal Parkeercongres