Wereldhave nieuw lid Vexpan

Gepubliceerd op: 28 november 2023

Vexpan heet Wereldhave welkom als nieuw lid van Platform voor Parkeren Nederland. Wereldhave is een beursgenoteerd bedrijf dat actief is in vastgoedinvesteringen in Nederland, België en Frankrijk, heeft een sterke focus op winkelcentra. Hun onderscheidende kenmerken omvatten actief winkelcentrummanagement, risicospreiding, lokale kennis, en de ontwikkeling van eigen projecten.

 

Babs Homburg, Implementatie Manager: ‘In het begin van 2020 hebben we onze nieuwe levenscentrale strategie geïntroduceerd voor de toekomst van retailvastgoed: het creëren van een innovatieve categorie in commercieel vastgoed, namelijk Full Service Centers. Deze gaan verder dan traditionele winkelcentra door diverse tastbare en minder zichtbare functies en diensten te integreren.’

 

Full Service Centers
Full Service Centers voorzien niet alleen in dagelijkse behoeften zoals boodschappen, sport en een kopje koffie, maar streven er ook naar impact te hebben op de lokale gemeenschap en zich daarmee te verbinden. ‘Uit onze analyses blijkt dat er kansen liggen in het primaire verzorgingsgebied van onze centra, en déze mensen willen we vaker laten komen. Ons doel is het creëren van een omgeving die een centrale rol speelt in het dagelijks leven, waar alles van boodschappen tot ontspanning, sporten, werken en ontmoeten te vinden is.’

 

Renovatie parkeervoorzieningen
Een integraal onderdeel van de transformatie van winkelcentra naar Full Service Centers is de renovatie van parkeervoorzieningen. ‘Op veel van onze locaties zijn we niet alleen eigenaar van het retailvastgoed, maar ook van de bijbehorende parkeergarages of fietsenstallingen. Voor veel bezoekers is dit het eerste en laatste contact met ons centrum.’

 

Parkeerconcept
‘Sinds 2018 werkt ons Customer Journey Team aan de ontwikkeling van een parkeerconcept met drie kernpijlers: veiligheid, wayfinding en comfort. Momenteel hebben we ons concept op 8 locaties uitgerold, en nog eens 8 locaties staan gepland voor 2024.’

 

Waarom lid van Vexpan?
‘In de afgelopen maanden zijn we ook gestart met een strategie voor laadpalen rondom onze centra. Vanwege het gebrek aan goede regelgeving en informatie op dit gebied zijn we lid geworden van VEXPAN, een van de weinige plekken met betrouwbare onafhankelijke informatie.’

 

Contactpersoon Wereldhave 
Wil je meer weten? Neem dan contact op met de contactpersoon Babs Homburg, Implementatie Manager. Kijk ook op de ledenpagina.

© Twycer / www.twycer.nl

Babs Homburg, Implementatie Manager
e babs.homburg@wereldhave.com

 

Tags

verenigingsnieuws nieuw lid

Meer nieuws

ElaadNL: Versnelling groei elektrische auto’s na 2030 verwacht

ElaadNL presenteert met de Elaad Outlook Personenauto’s 2024. Met de nieuwste prognoses voor de groei van elektrische auto’s en de verwachte benodigde laadinfrastructuur en stroomvraag in Nederland.

Lees meer

Nieuwe regelgeving en subsidie oplaadpunten in parkeergarages in 2024

Met de inwerkingtreding van de Omgevingswet en het Besluit bouwwerken leefomgeving (Bbl) per 1 januari 2024 gelden er ook nieuwe regels voor het plaatsen van oplaadpunten in parkeergarages.

Lees meer

Emergency Plug voor elektrische auto’s wint Automotive Innovation Award

Total Safety Solutions heeft met zijn Emergency Plug voor elektrische voertuigen de Automotive Innovation Award 2024 gewonnen in de categorie Veiligheid.

Lees meer

Q-Park opent eerste parkeergarage ‘aan zee’

Q-Park opent officieel zijn eerste parkeergarage in Scheveningen. Q-Park Strandweg telt drie verdiepingen en biedt daarmee plek aan 750 openbare parkeerplaatsen.

Lees meer

Zware auto's moeten meer parkeergeld betalen in Parijs, opkomst referendum laag

Mensen die met een zware auto in Parijs willen parkeren, krijgen te maken met fors hogere parkeertarieven. Bij een referendum hierover heeft iets meer dan de helft van de kiezers (54,5 procent) voor een plan van de gemeente gestemd.

Lees meer

MAX Meldpunt besteedt aandacht aan de parkeerapp

Parkeerkosten betalen gaat steeds vaker via de mobiele telefoon, met de commerciële parkeerapp. Hoe handig is dat? Het consumentenprogramma MAX Meldpunt besteedt er aandacht aan.

Lees meer
1 2 3 39

Nog geen lid?

Word ook lid. Vele Vexpan voordelen:

  • Gratis naar Vexpan Nationaal Parkeercongres
  • Korting op diverse evenementen zoals de lunchbijeenkomsten
  • Kennis delen, netwerk opbouwen, meedenken aan het jaarprogramma en ervaring opdoen
Meer voordelen als lid