Wereldhave nieuw lid Vexpan

Gepubliceerd op: 28 november 2023

Vexpan heet Wereldhave welkom als nieuw lid van Platform voor Parkeren Nederland. Wereldhave is een beursgenoteerd bedrijf dat actief is in vastgoedinvesteringen in Nederland, België en Frankrijk, heeft een sterke focus op winkelcentra. Hun onderscheidende kenmerken omvatten actief winkelcentrummanagement, risicospreiding, lokale kennis, en de ontwikkeling van eigen projecten.

 

Babs Homburg, Implementatie Manager: ‘In het begin van 2020 hebben we onze nieuwe levenscentrale strategie geïntroduceerd voor de toekomst van retailvastgoed: het creëren van een innovatieve categorie in commercieel vastgoed, namelijk Full Service Centers. Deze gaan verder dan traditionele winkelcentra door diverse tastbare en minder zichtbare functies en diensten te integreren.’

 

Full Service Centers
Full Service Centers voorzien niet alleen in dagelijkse behoeften zoals boodschappen, sport en een kopje koffie, maar streven er ook naar impact te hebben op de lokale gemeenschap en zich daarmee te verbinden. ‘Uit onze analyses blijkt dat er kansen liggen in het primaire verzorgingsgebied van onze centra, en déze mensen willen we vaker laten komen. Ons doel is het creëren van een omgeving die een centrale rol speelt in het dagelijks leven, waar alles van boodschappen tot ontspanning, sporten, werken en ontmoeten te vinden is.’

 

Renovatie parkeervoorzieningen
Een integraal onderdeel van de transformatie van winkelcentra naar Full Service Centers is de renovatie van parkeervoorzieningen. ‘Op veel van onze locaties zijn we niet alleen eigenaar van het retailvastgoed, maar ook van de bijbehorende parkeergarages of fietsenstallingen. Voor veel bezoekers is dit het eerste en laatste contact met ons centrum.’

 

Parkeerconcept
‘Sinds 2018 werkt ons Customer Journey Team aan de ontwikkeling van een parkeerconcept met drie kernpijlers: veiligheid, wayfinding en comfort. Momenteel hebben we ons concept op 8 locaties uitgerold, en nog eens 8 locaties staan gepland voor 2024.’

 

Waarom lid van Vexpan?
‘In de afgelopen maanden zijn we ook gestart met een strategie voor laadpalen rondom onze centra. Vanwege het gebrek aan goede regelgeving en informatie op dit gebied zijn we lid geworden van VEXPAN, een van de weinige plekken met betrouwbare onafhankelijke informatie.’

 

Contactpersoon Wereldhave 
Wil je meer weten? Neem dan contact op met de contactpersoon Babs Homburg, Implementatie Manager. Kijk ook op de ledenpagina.

© Twycer / www.twycer.nl

Babs Homburg, Implementatie Manager
e babs.homburg@wereldhave.com

 

Tags

verenigingsnieuws nieuw lid

Meer nieuws

Start berging 112 auto’s uit Q-Park parkeergarage naast St. Antonius Ziekenhuis

Vandaag start de bergingsoperatie van de volgende 112 auto’s in de Q-Park parkeergarage naast het St. Antonius Ziekenhuis in Nieuwegein.

Lees meer

Gemeente Den Haag stopt proef met hoge parkeertarieven

De gemeente Den Haag stapt af van het hoge parkeertarief in delen van de stad. In plaats daarvan moet er een systeem komen waarbij het per uur duurder wordt om je auto te parkeren.

Lees meer

Nieuwe parkeerkencijfers vormen basis voor parkeernormering

CROW heeft de publicatie 381 'Toekomstbestendig parkeren' vervangen door publicatie 744 'Parkeerkencijfers, basis voor parkeernormering'. Bij de update is rekening gehouden met de laatste parkeerontwikkelingen.

Lees meer

Q-Park opent 18e parkeergarage in Rotterdam

Met de officiële opening van Q-Park Rijnhaven wordt een belangrijk onderdeel aan de bereikbaarheid van 'de pols van Katendrecht' toegevoegd, en daarmee aan de soepele mobiliteit in Rotterdam.

Lees meer

Aftrap ‘Samen aan de slag met Fietsparkeren’

Vorige week vond het Vexpan Seminar Fietsparkeren plaats. Bekijk de terugblik en ontdek hoe Vexpan en partners samenwerken aan innovatieve oplossingen voor fietsparkeren.

Lees meer

Van elkaar leren: Rotterdam verbetert continu proces fiscale handhaving

Gemeente Rotterdam kwam in de media over 'onterechte parkeerboetes'. Zij verbetert continu het proces van fiscale handhaving. Wat kunnen we van elkaar leren?

Lees meer
1 2 3 46

Nog geen lid?

Word ook lid. Vele Vexpan voordelen:

  • Gratis naar Vexpan Nationaal Parkeercongres
  • Korting op diverse evenementen zoals de lunchbijeenkomsten
  • Kennis delen, netwerk opbouwen, meedenken aan het jaarprogramma en ervaring opdoen
Meer voordelen als lid