Wereldhave nieuw lid Vexpan

Gepubliceerd op: 28 november 2023

Vexpan heet Wereldhave welkom als nieuw lid van Platform voor Parkeren Nederland. Wereldhave is een beursgenoteerd bedrijf dat actief is in vastgoedinvesteringen in Nederland, België en Frankrijk, heeft een sterke focus op winkelcentra. Hun onderscheidende kenmerken omvatten actief winkelcentrummanagement, risicospreiding, lokale kennis, en de ontwikkeling van eigen projecten.

 

Babs Homburg, Implementatie Manager: ‘In het begin van 2020 hebben we onze nieuwe levenscentrale strategie geïntroduceerd voor de toekomst van retailvastgoed: het creëren van een innovatieve categorie in commercieel vastgoed, namelijk Full Service Centers. Deze gaan verder dan traditionele winkelcentra door diverse tastbare en minder zichtbare functies en diensten te integreren.’

 

Full Service Centers
Full Service Centers voorzien niet alleen in dagelijkse behoeften zoals boodschappen, sport en een kopje koffie, maar streven er ook naar impact te hebben op de lokale gemeenschap en zich daarmee te verbinden. ‘Uit onze analyses blijkt dat er kansen liggen in het primaire verzorgingsgebied van onze centra, en déze mensen willen we vaker laten komen. Ons doel is het creëren van een omgeving die een centrale rol speelt in het dagelijks leven, waar alles van boodschappen tot ontspanning, sporten, werken en ontmoeten te vinden is.’

 

Renovatie parkeervoorzieningen
Een integraal onderdeel van de transformatie van winkelcentra naar Full Service Centers is de renovatie van parkeervoorzieningen. ‘Op veel van onze locaties zijn we niet alleen eigenaar van het retailvastgoed, maar ook van de bijbehorende parkeergarages of fietsenstallingen. Voor veel bezoekers is dit het eerste en laatste contact met ons centrum.’

 

Parkeerconcept
‘Sinds 2018 werkt ons Customer Journey Team aan de ontwikkeling van een parkeerconcept met drie kernpijlers: veiligheid, wayfinding en comfort. Momenteel hebben we ons concept op 8 locaties uitgerold, en nog eens 8 locaties staan gepland voor 2024.’

 

Waarom lid van Vexpan?
‘In de afgelopen maanden zijn we ook gestart met een strategie voor laadpalen rondom onze centra. Vanwege het gebrek aan goede regelgeving en informatie op dit gebied zijn we lid geworden van VEXPAN, een van de weinige plekken met betrouwbare onafhankelijke informatie.’

 

Contactpersoon Wereldhave 
Wil je meer weten? Neem dan contact op met de contactpersoon Babs Homburg, Implementatie Manager. Kijk ook op de ledenpagina.

© Twycer / www.twycer.nl

Babs Homburg, Implementatie Manager
e babs.homburg@wereldhave.com

 

Tags

verenigingsnieuws nieuw lid

Meer nieuws

Provincies, gemeenten en sector aan beoogde coalitie: geef voldoende prioriteit aan mobiliteit

Het aankomende kabinet staat voor grote opgaven, zoals de woningbouwopgave, verduurzaming en leefbaarheid. Mobiliteit vormt een essentiële pijler voor al deze maatschappelijke opgaven en is de levensader van onze samenleving. De Mobiliteitsalliantie, de Vereniging van Nederlandse Gemeenten (VNG) en het Interprovinciaal Overleg (IPO) benadrukken het belang van mobiliteit hoog op de politieke agenda.

Lees meer

Parking Centrum Oosterdok grootste aantal binnenstedelijke laadplekken van Nederland

Het aantal laadplekken in de parkeergarage bij Oosterdok in Amsterdam is verdubbeld met 76 nieuwe oplaadpunten. Deze uitbreiding biedt elektrische rijders de zekerheid van een laadpaal in het hart van Amsterdam.

Lees meer

Nieuwe regels van kracht voor prijstransparantie laden elektrische auto’s

Vanaf 13 april gelden nieuwe regels over het laden van elektrische auto’s bij laadpalen. De Europese verordening AFIR zorgt in Europa voor meer laadstations, makkelijker laden en duidelijke communicatie over de kosten.

Lees meer

Den Haag krijgt 3.200 extra laadpunten voor elektrische auto’s

De gemeente Den Haag heeft het beheer en onderhoud van haar 5.400 openbare laadpunten ondergebracht bij Vattenfall InCharge. Zij breidt het netwerk met 1.600 laadpalen uit in de komende 4 jaar.

Lees meer

Raad Haarlem na referendum: parkeernota ingetrokken

De gemeenteraad van Haarlem heeft op 28 maart 2024 de uitslag van het parkeerreferendum besproken. De raad heeft besloten om de Nota Uitwerking parkeerregulering in te trekken.

Lees meer

Tweede editie Essentiële Controlepunten Brandveiligheid

Van ‘Essentiele Controlepunten Brandveiligheid 2024’ is een tweede editie verschenen. Daarin zijn de actuele verwijzingen naar de Omgevingswet en het Besluit bouwwerken leefomgeving (Bbl) opgenomen.

Lees meer
1 2 3 42

Nog geen lid?

Word ook lid. Vele Vexpan voordelen:

  • Gratis naar Vexpan Nationaal Parkeercongres
  • Korting op diverse evenementen zoals de lunchbijeenkomsten
  • Kennis delen, netwerk opbouwen, meedenken aan het jaarprogramma en ervaring opdoen
Meer voordelen als lid