Post-hbo opleiding Parkeren (losse modules)

Parkeren is een breed vakgebied met complexe vraagstukken. Vandaar dat er een stijgende vraag is naar professionals. In nauwe samenwerking met Vexpan biedt DTV Academy de praktijkgericht post-hbo opleiding Parkeren. Samen met topdocenten die jarenlange ervaring hebben uit de praktijk.

In het vakgebied een graag gezien diploma.

Algemeen

 

Parkeren is een breed vakgebied, met veel raakvlakken met andere (gemeentelijke) beleidsonderwerpen. Denk bijvoorbeeld aan de omgevingswet, gebiedsontwikkeling en deelmobiliteit. De opleiding bereidt je voor op de regierol bij het vormgeven, operationaliseren en uitvoeren van het parkeerbeleid en het beheren van de parkeervoorzieningen, inclusief de links met aangrenzende beleidsterreinen.

 

 

Opleiding

 

De Post-hbo opleiding Parkeren bevat zes modules verdeeld over 13 lesdagen. De opleiding Parkeren en modules zijn bedoeld voor beleidsmedewerkers (parkeren), parkeermanagers, parkeercoördinatoren, adviseurs, managers en facility managers werkzaam bij gemeenten, adviesbureaus, aannemers, vastgoedeigenaren, vastgoedeigenaren, parkeerexploitanten en grote bedrijven. De volgende modules worden behandeld:

 

 

Het is ook mogelijk om de losse modules te volgen. Volg je alle modules en rond je deze succesvol af? Dan ontvang je het post-hbo diploma Parkeren.

 

Meer informatie
> Praktische informatie over de opleiding en inschrijven
> Lees hier een column uit de Vexpansie: Beleidsadviseur Parkeren, verrassend veelzijdig

 

Een aantal docenten werken voor organisaties die lid zijn van Vexpan.

Docent Elisio Batista - Coöperatie Parkeerservice | lid van Vexpan

Manager Operations Coöperatie Parkeerservice

 

Elisio is manager operations bij de Coöperatie ParkeerService voor zowel de gemeentelijke leden als de interne organisatie. Hij heeft ervaring binnen het brede vakgebied Parkeren zoals in parkeerbeleid, beheer, organisatie, vastgoed, financiën en aanbestedingen.

Lees meer

Docent Dennis Bruin - Gemeente Leiden | lid van Vexpan

Teamcoördinator Parkeer- en Verkeersmanagement Gemeente Leiden

 

Dennis werkt als teamcoördinator parkeer- en verkeersmanagement bij de gemeente Leiden. Hij heeft meer dan 20 jaar ervaring met parkeerexploitaties, financiën, parkeerbeleid, beheer, organisatie en aanbestedingen.

Lees meer

Meer informatie

Wil je meer weten over de post-hbo opleiding Parkeren, de inhoud van de modules, studiebelasting? Voor verdere vragen en advies kun je contact opnemen met: Natalie Veenkamp, Projectleider DTV Consultants via natalieveenkamp@dtv.nl of (076) 513 66 24.

Stuur een e-mail

Vraag gratis studiegids aan

Wil jij je nog meer oriënteren op deze post-hbo opleiding Parkeren? Vul het formulier in en ontvang gratis de uitgebreide studiegids.

Vraag studiegids aan