Verrassende locatie Vexpan Nationaal Parkeercongres 2023

Gepubliceerd op: 18 april 2023

Het Vexpan Nationaal Parkeercongres vindt dit jaar plaats in het 50I50 Hotel en Congrescentrum Belmont in Ede. Deze verrassende locatie van het Leger des Heils is aangedragen door eventpartner Orange Charging. ”Als projectteam worden wij wel enthousiast wanneer een Vexpan lid de SROI invulling op deze manier gestalte geeft.”

 

Orange Charging is dé partner voor laadoplossingen in diverse sectoren. Met hun oplossingen voor AC- en DC laden bieden zij een totaalpakket aan in o.a. de sectoren Logistiek, Zorg, Vastgoed en Recreatie. Daarnaast zijn zij ook in meerdere gemeenten, exclusief of als één van de samenwerkende partijen, actief om laadoplossingen in de openbare ruimte te plaatsen. Orange Charging begeeft zich ook op het terrein van aanbestedingen en tenders.

 

Ludieke Social Return On Investment
“Nadat eerder al diverse tenders gewonnen waren, bijvoorbeeld die van de laadoplossingen in de parkeergarages en transferia van de gemeente ’s-Hertogenbosch, hebben wij in het najaar van 2022 het bericht ontvangen dat wij de winnaar zijn geworden van de tender van het Leger des Heils.” Orange Charging mag gedurende een periode van 5 jaar op 80 locaties van het Leger des Heils de laadpunten leveren en installeren. “Zoals in de meeste gevallen is ook in deze tender een Social Return On Investment (SROI) invulling opgenomen. De werkzaamheden van Leger des Heils hebben Orange Charging de kans geboden deze SROI invulling op een ludiekere manier, die bovendien veel tastbaarder is, op te pakken.”

 

Congrescentrum met een missie
Iedereen kent Leger des Heils natuurlijk van haar activiteiten rondom dak- en thuislozen maar de organisatie doet veel meer dan dat! Zo zet Leger des Heils zich, vanuit haar missie, onder meer ook in om deelnemers die ver van de arbeidsmarkt staan weer aan het werk te helpen. Dit doen zij o.a. door re-integratie onder de naam 50I50. In diverse sectoren worden, middels deze leer/werkplekken, deelnemers in een veilige en prettige omgeving vaardigheden bijgebracht met als doel om weer op eigen benen in de maatschappij te komen staan. Eén van die leerplekken is 50I50 Hotel en Congrescentrum Belmont in Ede. Op een fantastisch mooie locatie in de bossen tussen Ede en Lunteren vinden hier jaarlijks rond de 100 mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt hun weg terug naar werk.

 

Aanbod als eventpartner
Orange Charging heeft als Vexpan lid deze locatie aangedragen als locatie voor het Vexpan Nationaal Parkeercongres 2023. Als sponsor van dit evenement neemt Orange Charging de kosten voor het gebruik van de locatie voor haar rekening. “Zo ondersteunen wij niet alleen de fantastische werkzaamheden van Leger des Heils maar bieden wij tevens Vexpan een unieke locatie aan voor de organisatie van het Nationaal Parkeercongres 2023.”

Namens Orange Charging is Eric van Voorthuizen tevens toegetreden tot het projectteam wat zich bezighoudt met de organisatie van dit evenement.

 

Word ook eventpartner
Net als Orange Charging eventpartner worden van het Vexpan Nationaal Parkeercongres? Neem contact op met Michelle Le Fevre, secretariaat Vexpan via info@vexpan.nl of (035) 694 32 45 en vraag het sponsorpakket aan.

 

Meer informatie
> Informatie Vexpan Nationaal Parkeercongres
> Orange Charging
> 50|50 Belmont

Tags

Vexpan Nationaal Parkeercongres SROI eventpartner

Meer nieuws

Nieuwe regels van kracht voor prijstransparantie laden elektrische auto’s

Vanaf 13 april gelden nieuwe regels over het laden van elektrische auto’s bij laadpalen. De Europese verordening AFIR zorgt in Europa voor meer laadstations, makkelijker laden en duidelijke communicatie over de kosten.

Lees meer

Tweede editie Essentiële Controlepunten Brandveiligheid

Van ‘Essentiele Controlepunten Brandveiligheid 2024’ is een tweede editie verschenen. Daarin zijn de actuele verwijzingen naar de Omgevingswet en het Besluit bouwwerken leefomgeving (Bbl) opgenomen.

Lees meer

Elektrisch rijden in 2050: een geactualiseerde prognose van ElaadNL

In de nieuwste Elaad Outlook hebben de onderzoekers de prognoses voor elektrische personenauto’s en de benodigde laadinfrastructuur geactualiseerd.

Lees meer

Brandveiligheid elektrische fietsen, steps en scooters in parkeergarages

In dit artikel wordt stilgestaan bij de risico’s van deze kleine elektrische vervoersmiddelen, hoe vaak deze in brand vliegen en wat je kan doen om deze vervoermiddelen veilig op te laden.

Lees meer

35.000 laadpunten voor 3 provincies

De provincies Noord-Holland, Flevoland en Utrecht krijgen er de komende 4 jaar maximaal 35.000 publieke laadpunten bij. Het projectbureau MRA-Elektrisch heeft hiertoe voor 74 gemeenten een aanbesteding georganiseerd die gewonnen is door Shell ubitricity, Vattenfall InCharge en TotalEnergies.

Lees meer

ElaadNL: Versnelling groei elektrische auto’s na 2030 verwacht

ElaadNL presenteert met de Elaad Outlook Personenauto’s 2024. Met de nieuwste prognoses voor de groei van elektrische auto’s en de verwachte benodigde laadinfrastructuur en stroomvraag in Nederland.

Lees meer
1 2 3 17

Op de hoogte blijven?

Wil je op de hoogte blijven van onze nieuwsberichten? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief. Of volg ons op onze sociale media.

Ja, stuur mij de nieuwsbrief