Verrassende locatie Vexpan Nationaal Parkeercongres 2023

Gepubliceerd op: 18 april 2023

Het Vexpan Nationaal Parkeercongres vindt dit jaar plaats in het 50I50 Hotel en Congrescentrum Belmont in Ede. Deze verrassende locatie van het Leger des Heils is aangedragen door eventpartner Orange Charging. ”Als projectteam worden wij wel enthousiast wanneer een Vexpan lid de SROI invulling op deze manier gestalte geeft.”

 

Orange Charging is dé partner voor laadoplossingen in diverse sectoren. Met hun oplossingen voor AC- en DC laden bieden zij een totaalpakket aan in o.a. de sectoren Logistiek, Zorg, Vastgoed en Recreatie. Daarnaast zijn zij ook in meerdere gemeenten, exclusief of als één van de samenwerkende partijen, actief om laadoplossingen in de openbare ruimte te plaatsen. Orange Charging begeeft zich ook op het terrein van aanbestedingen en tenders.

 

Ludieke Social Return On Investment
“Nadat eerder al diverse tenders gewonnen waren, bijvoorbeeld die van de laadoplossingen in de parkeergarages en transferia van de gemeente ’s-Hertogenbosch, hebben wij in het najaar van 2022 het bericht ontvangen dat wij de winnaar zijn geworden van de tender van het Leger des Heils.” Orange Charging mag gedurende een periode van 5 jaar op 80 locaties van het Leger des Heils de laadpunten leveren en installeren. “Zoals in de meeste gevallen is ook in deze tender een Social Return On Investment (SROI) invulling opgenomen. De werkzaamheden van Leger des Heils hebben Orange Charging de kans geboden deze SROI invulling op een ludiekere manier, die bovendien veel tastbaarder is, op te pakken.”

 

Congrescentrum met een missie
Iedereen kent Leger des Heils natuurlijk van haar activiteiten rondom dak- en thuislozen maar de organisatie doet veel meer dan dat! Zo zet Leger des Heils zich, vanuit haar missie, onder meer ook in om deelnemers die ver van de arbeidsmarkt staan weer aan het werk te helpen. Dit doen zij o.a. door re-integratie onder de naam 50I50. In diverse sectoren worden, middels deze leer/werkplekken, deelnemers in een veilige en prettige omgeving vaardigheden bijgebracht met als doel om weer op eigen benen in de maatschappij te komen staan. Eén van die leerplekken is 50I50 Hotel en Congrescentrum Belmont in Ede. Op een fantastisch mooie locatie in de bossen tussen Ede en Lunteren vinden hier jaarlijks rond de 100 mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt hun weg terug naar werk.

 

Aanbod als eventpartner
Orange Charging heeft als Vexpan lid deze locatie aangedragen als locatie voor het Vexpan Nationaal Parkeercongres 2023. Als sponsor van dit evenement neemt Orange Charging de kosten voor het gebruik van de locatie voor haar rekening. “Zo ondersteunen wij niet alleen de fantastische werkzaamheden van Leger des Heils maar bieden wij tevens Vexpan een unieke locatie aan voor de organisatie van het Nationaal Parkeercongres 2023.”

Namens Orange Charging is Eric van Voorthuizen tevens toegetreden tot het projectteam wat zich bezighoudt met de organisatie van dit evenement.

 

Word ook eventpartner
Net als Orange Charging eventpartner worden van het Vexpan Nationaal Parkeercongres? Neem contact op met Michelle Le Fevre, secretariaat Vexpan via info@vexpan.nl of (035) 694 32 45 en vraag het sponsorpakket aan.

 

Meer informatie
> Informatie Vexpan Nationaal Parkeercongres
> Orange Charging
> 50|50 Belmont

Tags

Vexpan Nationaal Parkeercongres SROI eventpartner

Meer nieuws

Stand convenant laadinfrastructuur in parkeergarages | Interview Vexpan met De Telegraaf

'Flink tekort aan laadpalen in parkeergarages: overvol stroomnet en brandveiligheid gooien roet in het eten.' De Telegraaf over stand van zaken Convenant Laadinfrastructuur in Parkeergarages (CLIP) van Vexpan en Ministerie I&W.

Lees meer

Laadpalen Gelderland en Utrecht kunnen uitgezet bij krapte op stroomnet

In meerdere gemeenten in Gelderland en Utrecht kunnen laadpalen binnenkort worden uitgezet als het stroomnetwerk overbelast is. De 191 laadpalen komen onder het beheer van Park&Charge en gaan “netbewust laden”. Dat betekent dat er minder of geen stroom naar de palen toegaat als er minder stroom beschikbaar is.

Lees meer

Parking Centrum Oosterdok grootste aantal binnenstedelijke laadplekken van Nederland

Het aantal laadplekken in de parkeergarage bij Oosterdok in Amsterdam is verdubbeld met 76 nieuwe oplaadpunten. Deze uitbreiding biedt elektrische rijders de zekerheid van een laadpaal in het hart van Amsterdam.

Lees meer

Nieuwe regels van kracht voor prijstransparantie laden elektrische auto’s

Vanaf 13 april gelden nieuwe regels over het laden van elektrische auto’s bij laadpalen. De Europese verordening AFIR zorgt in Europa voor meer laadstations, makkelijker laden en duidelijke communicatie over de kosten.

Lees meer

EV Infrastructure & Parking: Will supply ever meet demand?

There are always some fascinating discussions circulating around the electric vehicle (EV) sector. Two inextricably linked bones of contention that will be discussed during next month’s Intertraffic Amsterdam 2024 summit programme are supply and demand.

Lees meer

Tweede editie Essentiële Controlepunten Brandveiligheid

Van ‘Essentiele Controlepunten Brandveiligheid 2024’ is een tweede editie verschenen. Daarin zijn de actuele verwijzingen naar de Omgevingswet en het Besluit bouwwerken leefomgeving (Bbl) opgenomen.

Lees meer
1 2 3 18

Op de hoogte blijven?

Wil je op de hoogte blijven van onze nieuwsberichten? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief. Of volg ons op onze sociale media.

Ja, stuur mij de nieuwsbrief