Twyns nieuw lid Vexpan

Gepubliceerd op: 18 april 2023

Vexpan heet Twyns welkom als nieuw lid van Platform voor Parkeren Nederland. Twyns is de partner op het gebied van digitaal toezicht en handhaving.

 

15 jaar geleden introduceerde Twyns digitale parkeerhandhaving in Amsterdam en inmiddels is het stabiele en hoogwaardige platform actief in zeventien gemeenten in Nederland en daarbuiten. Het efficiënt ingerichte proces  maakt gebruik van alle relevante interne en externe bronnen en zorgt voor een ontlasting van de organisatie, voorkomt fouten en onterechte boetes, versnelt de afhandeling en draagt bij aan de juiste inning van gelden.

 

Wat doet Twyns
Twyns vindt het belangrijk om samen te werken aan het vergroten van de bereikbaarheid, veiligheid en leefbaarheid van de omgeving. Zij bieden een applicatie en IT-platform waarmee dat doel binnen handbereik is. Dit platform werkt in elke stap in het proces samen met het OM, CJIB, RDW en alle andere relevante partijen.

Twyns biedt geavanceerde functies voor digitaal toezicht en handhaving. Met geoptimaliseerde routes gebaseerd op historische indicatoren, kunnen handhavers de meest efficiënte routes nemen om parkeerovertredingen te detecteren en te rapporteren. Het scannen van kentekens wordt ondersteund door verschillende methoden, zoals auto- en scooterscanners, smartphone-apps en vaste camera’s die 24 uur per dag werken. Het platform voldoet aan de AVG en WPG-richtlijnen en biedt ondersteuning voor de opvolging door handhavers, zowel voor fiscale als mulderovertredingen. Het platform genereert ook rapportages op basis van ingevoerde feiten, zoals betalingsbereidheid, parkeerdruk en bezoekersgraad, om een beter inzicht te krijgen in de parkeersituatie in een bepaald gebied. Door middel van ANPR systemen gekopppeld aan het Twyns Red line platform leveren wij bijvoorbeeld bedrijfsparkeren gerelateerde oplossingen (inclusief whitelisting) en zijn de partner voor grote kantoorlocaties (on- en offstreet).

 

Visie
Erik Dijkshoorn, Chief Commercial Officer “Door de opkomst van steeds groenere binnensteden, gaat het ons – en u – erom de bereikbaarheid, veiligheid en leefbaarheid in de omgeving te vergroten.”

 

Waarom lid van Vexpan geworden
“Als het gaat om de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van parkeren, is het van groot belang om goed op de hoogte te blijven. Daarom vinden wij het bespreken van de laatste innovaties, samen met het onderhouden van contacten en netwerken, van essentieel belang. Wij geloven namelijk dat het delen van kennis en ervaringen tussen verschillende partijen kan leiden tot zeer waardevolle inzichten, die uiteindelijk kunnen leiden tot betere oplossingen voor de uitdagingen van parkeren in onze steden. Door gezamenlijk te werken en te leren, kunnen we samen de toekomst van parkeren vormgeven en bijdragen aan de leefbaarheid in onze steden.”

 

Verwachtingen van Vexpan
“We hebben ons aangesloten bij Vexpan om de mogelijkheid te hebben om te netwerken en contacten te leggen met andere professionals in de parkeerbranche. Door deel te nemen aan het platform kunnen we in gesprek gaan met anderen en kennis delen over de laatste innovaties en ontwikkelingen op het gebied van parkeren.”

 

Meer informatie: www.twyns.com

 

Contactpersonen

Pieter Jonckheer pieter.jonckheer@twyns.com
Erik Dijkshoorn erik.dijkshoorn@twyns.com

 

Erik Dijkshoorn

Tags

verenigingsnieuws nieuw lid Twyns

Meer nieuws

KNVB en Revolt sluiten partnership om voetbalverenigingen te verduurzamen

KNVB en Revolt, een Nederlandse start-up gespecialiseerd in laadpalen, zijn een samenwerking aangegaan om Nederlandse voetbalverenigingen te verduurzamen.

Lees meer

Fietsparkeren op stations: Het dilemma van de eerste 24 uur gratis

Het succes van het regime van "eerste 24 uur gratis" voor fietsparkeren rond stations heeft geleid tot verbeterde bezettingsgraden in stallingen en een afname van zwerffietsen op straat maar brengt ook uitdagingen met zich mee.

Lees meer

Controleren van EV branden in parkeergarages met Fire Isolator

NXT Mobility is de Nederlandse distributeur voor de ultrasnellaad oplossingen van ADS-TEC Energy. De met een booster accu uitgevoerde ultrasnelladers maken met slechts een

Lees meer

Nieuwe manier slim laden gebruikt meer zonne- en windenergie en spaart CO2

Door een nieuwe manier van slim laden kunnen elektrische auto’s in Nederland meer wind- en zonnestroom benutten, is er minder stroom uit gas- en kolencentrales nodig, daalt de CO2-uitstoot.

Lees meer

Politiek wil gewijzigd beleid betaald parkeren P+R Breukelen

De komst van een P+R garage op P1 in Breukelen betekent de start van betaald parkeren rondom het station. Een aantal partijen in de gemeenteraad van Stichtse Vecht wil dat het beleid hiervoor wijzigt.

Lees meer

2.100 nieuwe openbare laadpalen in Drenthe en Groningen

Equans heeft de aanbesteding voor de realisatie van 2.100 openbare laadpalen voor de komende 3 jaar voor elektrische auto’s in de provincies Groningen en Drenthe gewonnen.

Lees meer
1 2 3 27

Nog geen lid?

Word ook lid. Vele Vexpan voordelen:

  • Gratis naar Vexpan Nationaal Parkeercongres
  • Korting op diverse evenementen zoals de lunchbijeenkomsten
  • Kennis delen, netwerk opbouwen, meedenken aan het jaarprogramma en ervaring opdoen
Meer voordelen als lid