Twyns nieuw lid Vexpan

Gepubliceerd op: 18 april 2023

Vexpan heet Twyns welkom als nieuw lid van Platform voor Parkeren Nederland. Twyns is de partner op het gebied van digitaal toezicht en handhaving.

 

15 jaar geleden introduceerde Twyns digitale parkeerhandhaving in Amsterdam en inmiddels is het stabiele en hoogwaardige platform actief in zeventien gemeenten in Nederland en daarbuiten. Het efficiënt ingerichte proces  maakt gebruik van alle relevante interne en externe bronnen en zorgt voor een ontlasting van de organisatie, voorkomt fouten en onterechte boetes, versnelt de afhandeling en draagt bij aan de juiste inning van gelden.

 

Wat doet Twyns
Twyns vindt het belangrijk om samen te werken aan het vergroten van de bereikbaarheid, veiligheid en leefbaarheid van de omgeving. Zij bieden een applicatie en IT-platform waarmee dat doel binnen handbereik is. Dit platform werkt in elke stap in het proces samen met het OM, CJIB, RDW en alle andere relevante partijen.

Twyns biedt geavanceerde functies voor digitaal toezicht en handhaving. Met geoptimaliseerde routes gebaseerd op historische indicatoren, kunnen handhavers de meest efficiënte routes nemen om parkeerovertredingen te detecteren en te rapporteren. Het scannen van kentekens wordt ondersteund door verschillende methoden, zoals auto- en scooterscanners, smartphone-apps en vaste camera’s die 24 uur per dag werken. Het platform voldoet aan de AVG en WPG-richtlijnen en biedt ondersteuning voor de opvolging door handhavers, zowel voor fiscale als mulderovertredingen. Het platform genereert ook rapportages op basis van ingevoerde feiten, zoals betalingsbereidheid, parkeerdruk en bezoekersgraad, om een beter inzicht te krijgen in de parkeersituatie in een bepaald gebied. Door middel van ANPR systemen gekopppeld aan het Twyns Red line platform leveren wij bijvoorbeeld bedrijfsparkeren gerelateerde oplossingen (inclusief whitelisting) en zijn de partner voor grote kantoorlocaties (on- en offstreet).

 

Visie
Erik Dijkshoorn, Chief Commercial Officer “Door de opkomst van steeds groenere binnensteden, gaat het ons – en u – erom de bereikbaarheid, veiligheid en leefbaarheid in de omgeving te vergroten.”

 

Waarom lid van Vexpan geworden
“Als het gaat om de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van parkeren, is het van groot belang om goed op de hoogte te blijven. Daarom vinden wij het bespreken van de laatste innovaties, samen met het onderhouden van contacten en netwerken, van essentieel belang. Wij geloven namelijk dat het delen van kennis en ervaringen tussen verschillende partijen kan leiden tot zeer waardevolle inzichten, die uiteindelijk kunnen leiden tot betere oplossingen voor de uitdagingen van parkeren in onze steden. Door gezamenlijk te werken en te leren, kunnen we samen de toekomst van parkeren vormgeven en bijdragen aan de leefbaarheid in onze steden.”

 

Verwachtingen van Vexpan
“We hebben ons aangesloten bij Vexpan om de mogelijkheid te hebben om te netwerken en contacten te leggen met andere professionals in de parkeerbranche. Door deel te nemen aan het platform kunnen we in gesprek gaan met anderen en kennis delen over de laatste innovaties en ontwikkelingen op het gebied van parkeren.”

 

Meer informatie: www.twyns.com

 

Contactpersonen

Pieter Jonckheer pieter.jonckheer@twyns.com
Erik Dijkshoorn erik.dijkshoorn@twyns.com

 

Erik Dijkshoorn

Tags

verenigingsnieuws nieuw lid Twyns

Meer nieuws

Parking Centrum Oosterdok grootste aantal binnenstedelijke laadplekken van Nederland

Het aantal laadplekken in de parkeergarage bij Oosterdok in Amsterdam is verdubbeld met 76 nieuwe oplaadpunten. Deze uitbreiding biedt elektrische rijders de zekerheid van een laadpaal in het hart van Amsterdam.

Lees meer

Nieuwe regels van kracht voor prijstransparantie laden elektrische auto’s

Vanaf 13 april gelden nieuwe regels over het laden van elektrische auto’s bij laadpalen. De Europese verordening AFIR zorgt in Europa voor meer laadstations, makkelijker laden en duidelijke communicatie over de kosten.

Lees meer

Den Haag krijgt 3.200 extra laadpunten voor elektrische auto’s

De gemeente Den Haag heeft het beheer en onderhoud van haar 5.400 openbare laadpunten ondergebracht bij Vattenfall InCharge. Zij breidt het netwerk met 1.600 laadpalen uit in de komende 4 jaar.

Lees meer

Raad Haarlem na referendum: parkeernota ingetrokken

De gemeenteraad van Haarlem heeft op 28 maart 2024 de uitslag van het parkeerreferendum besproken. De raad heeft besloten om de Nota Uitwerking parkeerregulering in te trekken.

Lees meer

Tweede editie Essentiële Controlepunten Brandveiligheid

Van ‘Essentiele Controlepunten Brandveiligheid 2024’ is een tweede editie verschenen. Daarin zijn de actuele verwijzingen naar de Omgevingswet en het Besluit bouwwerken leefomgeving (Bbl) opgenomen.

Lees meer

Parkeerwachters van de Efteling sorteren auto’s op kleur

Een leeg parkeervak was dinsdag 12 maart niet het enige waar bezoekers van de Efteling naar moesten zoeken als ze met de auto aankwamen. Ze dienden dit keer tijdens het parkeren ook rekening te houden met de kleur van hun wagen. Dankzij een lollige actie van parkeerwachters kon een bijzondere luchtfoto worden gemaakt.

Lees meer
1 2 3 41

Nog geen lid?

Word ook lid. Vele Vexpan voordelen:

  • Gratis naar Vexpan Nationaal Parkeercongres
  • Korting op diverse evenementen zoals de lunchbijeenkomsten
  • Kennis delen, netwerk opbouwen, meedenken aan het jaarprogramma en ervaring opdoen
Meer voordelen als lid