Twyns nieuw lid Vexpan

Gepubliceerd op: 18 april 2023

Vexpan heet Twyns welkom als nieuw lid van Platform voor Parkeren Nederland. Twyns is de partner op het gebied van digitaal toezicht en handhaving.

 

15 jaar geleden introduceerde Twyns digitale parkeerhandhaving in Amsterdam en inmiddels is het stabiele en hoogwaardige platform actief in zeventien gemeenten in Nederland en daarbuiten. Het efficiënt ingerichte proces  maakt gebruik van alle relevante interne en externe bronnen en zorgt voor een ontlasting van de organisatie, voorkomt fouten en onterechte boetes, versnelt de afhandeling en draagt bij aan de juiste inning van gelden.

 

Wat doet Twyns
Twyns vindt het belangrijk om samen te werken aan het vergroten van de bereikbaarheid, veiligheid en leefbaarheid van de omgeving. Zij bieden een applicatie en IT-platform waarmee dat doel binnen handbereik is. Dit platform werkt in elke stap in het proces samen met het OM, CJIB, RDW en alle andere relevante partijen.

Twyns biedt geavanceerde functies voor digitaal toezicht en handhaving. Met geoptimaliseerde routes gebaseerd op historische indicatoren, kunnen handhavers de meest efficiënte routes nemen om parkeerovertredingen te detecteren en te rapporteren. Het scannen van kentekens wordt ondersteund door verschillende methoden, zoals auto- en scooterscanners, smartphone-apps en vaste camera’s die 24 uur per dag werken. Het platform voldoet aan de AVG en WPG-richtlijnen en biedt ondersteuning voor de opvolging door handhavers, zowel voor fiscale als mulderovertredingen. Het platform genereert ook rapportages op basis van ingevoerde feiten, zoals betalingsbereidheid, parkeerdruk en bezoekersgraad, om een beter inzicht te krijgen in de parkeersituatie in een bepaald gebied. Door middel van ANPR systemen gekopppeld aan het Twyns Red line platform leveren wij bijvoorbeeld bedrijfsparkeren gerelateerde oplossingen (inclusief whitelisting) en zijn de partner voor grote kantoorlocaties (on- en offstreet).

 

Visie
Erik Dijkshoorn, Chief Commercial Officer “Door de opkomst van steeds groenere binnensteden, gaat het ons – en u – erom de bereikbaarheid, veiligheid en leefbaarheid in de omgeving te vergroten.”

 

Waarom lid van Vexpan geworden
“Als het gaat om de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van parkeren, is het van groot belang om goed op de hoogte te blijven. Daarom vinden wij het bespreken van de laatste innovaties, samen met het onderhouden van contacten en netwerken, van essentieel belang. Wij geloven namelijk dat het delen van kennis en ervaringen tussen verschillende partijen kan leiden tot zeer waardevolle inzichten, die uiteindelijk kunnen leiden tot betere oplossingen voor de uitdagingen van parkeren in onze steden. Door gezamenlijk te werken en te leren, kunnen we samen de toekomst van parkeren vormgeven en bijdragen aan de leefbaarheid in onze steden.”

 

Verwachtingen van Vexpan
“We hebben ons aangesloten bij Vexpan om de mogelijkheid te hebben om te netwerken en contacten te leggen met andere professionals in de parkeerbranche. Door deel te nemen aan het platform kunnen we in gesprek gaan met anderen en kennis delen over de laatste innovaties en ontwikkelingen op het gebied van parkeren.”

 

Meer informatie: www.twyns.com

 

Contactpersonen

Pieter Jonckheer pieter.jonckheer@twyns.com
Erik Dijkshoorn erik.dijkshoorn@twyns.com

 

Erik Dijkshoorn

Tags

verenigingsnieuws nieuw lid Twyns

Meer nieuws

Wereldhave nieuw lid Vexpan

Vexpan heet Wereldhave welkom als nieuw lid van Platform voor Parkeren Nederland. Wereldhave is een beursgenoteerd bedrijf met een sterke focus op winkelcentra.

Lees meer

Flevoland, Noord-Holland en Utrecht plaatsen honderden snellaadstations

De komende jaren komen tot 600 snellaadstations in Noord-Holland, Flevoland en Utrecht. ‘MRA-Elektrisch’ heeft hier met de drie provincies en een groot aantal gemeenten een gezamenlijke aanbesteding voor gedaan.

Lees meer

Handhaving en invordering naheffingen parkeerbelasting

Tijdens de najaarsvergadering van Vexpan gaven Peter Dingemans en EPA’s Tom Antonissen een toelichting op de vernieuwingen bij de EPA. Een goede gelegenheid om kennis te maken met de toekomstige directeur.

Lees meer

Kennismaking toekomstige directeur en vernieuwingen EPA

Tijdens de najaarsvergadering van Vexpan gaven Peter Dingemans en EPA’s Tom Antonissen een toelichting op de vernieuwingen bij de EPA. Een goede gelegenheid om kennis te maken met de toekomstige directeur.

Lees meer

Evolutie van Verkeersinformatie: Real Time Traffic Information (RTTI) Sleutel tot Slimme Mobiliteit

Op 1 januari 2025 gaat de herziene Europese RTTI-verordening (Real-Time Traffic Information) in.

Lees meer

André Wielaard benoemd tot erelid Vexpan

André Wielaard heeft na twaalf jaar afscheid genomen als bestuurslid van Vexpan. Na mooie woorden van voorzitter Eric Bavelaar is hij tijdens de alv van 16 november 2023 benoemd tot erelid van Vexpan.

Lees meer
1 2 3 35

Nog geen lid?

Word ook lid. Vele Vexpan voordelen:

  • Gratis naar Vexpan Nationaal Parkeercongres
  • Korting op diverse evenementen zoals de lunchbijeenkomsten
  • Kennis delen, netwerk opbouwen, meedenken aan het jaarprogramma en ervaring opdoen
Meer voordelen als lid