Twyns nieuw lid Vexpan

Gepubliceerd op: 18 april 2023

Vexpan heet Twyns welkom als nieuw lid van Platform voor Parkeren Nederland. Twyns is de partner op het gebied van digitaal toezicht en handhaving.

 

15 jaar geleden introduceerde Twyns digitale parkeerhandhaving in Amsterdam en inmiddels is het stabiele en hoogwaardige platform actief in zeventien gemeenten in Nederland en daarbuiten. Het efficiënt ingerichte proces  maakt gebruik van alle relevante interne en externe bronnen en zorgt voor een ontlasting van de organisatie, voorkomt fouten en onterechte boetes, versnelt de afhandeling en draagt bij aan de juiste inning van gelden.

 

Wat doet Twyns
Twyns vindt het belangrijk om samen te werken aan het vergroten van de bereikbaarheid, veiligheid en leefbaarheid van de omgeving. Zij bieden een applicatie en IT-platform waarmee dat doel binnen handbereik is. Dit platform werkt in elke stap in het proces samen met het OM, CJIB, RDW en alle andere relevante partijen.

Twyns biedt geavanceerde functies voor digitaal toezicht en handhaving. Met geoptimaliseerde routes gebaseerd op historische indicatoren, kunnen handhavers de meest efficiënte routes nemen om parkeerovertredingen te detecteren en te rapporteren. Het scannen van kentekens wordt ondersteund door verschillende methoden, zoals auto- en scooterscanners, smartphone-apps en vaste camera’s die 24 uur per dag werken. Het platform voldoet aan de AVG en WPG-richtlijnen en biedt ondersteuning voor de opvolging door handhavers, zowel voor fiscale als mulderovertredingen. Het platform genereert ook rapportages op basis van ingevoerde feiten, zoals betalingsbereidheid, parkeerdruk en bezoekersgraad, om een beter inzicht te krijgen in de parkeersituatie in een bepaald gebied. Door middel van ANPR systemen gekopppeld aan het Twyns Red line platform leveren wij bijvoorbeeld bedrijfsparkeren gerelateerde oplossingen (inclusief whitelisting) en zijn de partner voor grote kantoorlocaties (on- en offstreet).

 

Visie
Erik Dijkshoorn, Chief Commercial Officer “Door de opkomst van steeds groenere binnensteden, gaat het ons – en u – erom de bereikbaarheid, veiligheid en leefbaarheid in de omgeving te vergroten.”

 

Waarom lid van Vexpan geworden
“Als het gaat om de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van parkeren, is het van groot belang om goed op de hoogte te blijven. Daarom vinden wij het bespreken van de laatste innovaties, samen met het onderhouden van contacten en netwerken, van essentieel belang. Wij geloven namelijk dat het delen van kennis en ervaringen tussen verschillende partijen kan leiden tot zeer waardevolle inzichten, die uiteindelijk kunnen leiden tot betere oplossingen voor de uitdagingen van parkeren in onze steden. Door gezamenlijk te werken en te leren, kunnen we samen de toekomst van parkeren vormgeven en bijdragen aan de leefbaarheid in onze steden.”

 

Verwachtingen van Vexpan
“We hebben ons aangesloten bij Vexpan om de mogelijkheid te hebben om te netwerken en contacten te leggen met andere professionals in de parkeerbranche. Door deel te nemen aan het platform kunnen we in gesprek gaan met anderen en kennis delen over de laatste innovaties en ontwikkelingen op het gebied van parkeren.”

 

Meer informatie: www.twyns.com

 

Contactpersonen

Pieter Jonckheer pieter.jonckheer@twyns.com
Erik Dijkshoorn erik.dijkshoorn@twyns.com

 

Erik Dijkshoorn

Tags

verenigingsnieuws nieuw lid Twyns

Meer nieuws

Programma en sprekers bekend Vexpan Nationaal Parkeercongres 2024

Het projectteam van actieve leden heeft het programma van het jaarlijks Vexpan Nationaal Parkeercongres al rond. Dit is tijdens de ALV van 17 mei door het bestuur gepresenteerd. Het congres staat onder leiding van dagvoorzitter Marijn de Vries.

Lees meer

Laadpalen Gelderland en Utrecht kunnen uitgezet bij krapte op stroomnet

In meerdere gemeenten in Gelderland en Utrecht kunnen laadpalen binnenkort worden uitgezet als het stroomnetwerk overbelast is. De 191 laadpalen komen onder het beheer van Park&Charge en gaan “netbewust laden”. Dat betekent dat er minder of geen stroom naar de palen toegaat als er minder stroom beschikbaar is.

Lees meer

Aantal Engelse parkeergarages weigeren grote auto's

Auto’s worden steeds groter en zwaarder. Vijf Britse gemeenten hebben voertuigen van meer dan vijf meter lengte verboden om parkeergarages te gebruiken.

Lees meer

60 jaar betaald parkeren Amsterdam

Het Parool besteedt aandacht aan 60 jaar betaald parkeren in Amsterdam. In de maand dat de parkeermeter in de hoofdstad zijn zestigste verjaardag vierde, kondigde het stadsbestuur een uitbreiding aan van het betaald parkeren in de stadsdelen Noord, Nieuw-West en Zuidoost.

Lees meer

Kosten parkeervergunning flink gestegen in diverse gemeenten

Mensen die een vergunning nodig hebben om hun auto in de buurt van hun woning te parkeren, betalen daarvoor vaak meer dan een paar jaar geleden.

Lees meer

Kingspan Light + Air (KLA) nieuw lid Vexpan

Vexpan heet Kingspan Light + Air (KLA) welkom als nieuw lid van Platform voor Parkeren Nederland. KLA is een beursgenoteerd bedrijf en wereldwijd actief op verschillende gebieden zoals watermanagementsystemen, isolatiepanelen, glasdakconstructies, klimaatinstallaties en rookbeheersingssystemen.

Lees meer
1 2 3 43

Nog geen lid?

Word ook lid. Vele Vexpan voordelen:

  • Gratis naar Vexpan Nationaal Parkeercongres
  • Korting op diverse evenementen zoals de lunchbijeenkomsten
  • Kennis delen, netwerk opbouwen, meedenken aan het jaarprogramma en ervaring opdoen
Meer voordelen als lid