Qualogy nieuw lid Vexpan

Gepubliceerd op: 24 oktober 2022

Vexpan heet Qualogy welkom als nieuw lid van Platform voor Parkeren Nederland. Al 25 jaar ondersteunt Qualogy haar relaties bij het ontwikkelen en beheren van software. “Waar we dit in het verleden vooral op basis van Oracle expertise, in detacheringsvorm en aan on-premise oplossingen deden, zien we tegenwoordig een verschuiving naar Cloud, JAVA en low-code technologie (Mendix en Outsystems) en neemt Qualogy zelf de project verantwoordelijkheid.”

 

“Met ruim 160 vaste collega’s en 100 interim collega’s bedienen wij de Nederlandse markt. Vanuit Suriname, via onze dochteronderneming Qualogy Caribbean, worden nog eens 80 collega’s ingezet bij opdrachtgevers uit zowel het Caribisch gebied als Nederland.”

 

ParQ

Qualogy heeft ParQ ontwikkeld, een SAAS-platform voor het verlenen van parkeerproducten (vergunningen, ontheffingen, etc.). Inmiddels maken vijf Nederlandse gemeenten naar volle tevredenheid gebruik van het ParQ-platform. Vanuit het gebruikersvriendelijke zelfserviceportaal beheren vergunninghouders (bewoners, bedrijven, bezoekers, gehandicapten, mantelzorgers en andere groepen) zelfstandig de eigen vergunningen. Ook het verlengingsproces voor de parkeervergunningen verloopt volledig geautomatiseerd. De invoer van het parkeerbeleid is eenvoudig en flexibel waardoor de gemeente zelf nieuwe beleidsregels binnen enkele uren kan activeren. De taak voor de gemeentemedewerkers verandert van het verstrekken van vergunningen en/of ontheffingen naar controle op de rechtmatigheid.

 

ParQ is ontwikkeld met moderne maar beproefde tools. Secure by design en gebruikmakend van de Azure Cloud. “De dienstverlening aan onze klanten en het beheer wordt verzorgd door een vast team in Rijswijk dat op basis van DevOps tegelijkertijd werkt aan de doorontwikkeling van het ParQ-platform. Hierdoor blijft de geboden functionaliteit aansluiten bij veranderende eisen en wensen vanuit de markt.

 

Samenwerking

“Wij peilen de behoeften bij onze klanten, maar zoeken daarnaast de samenwerking met verschillende stakeholders binnen de parkeerbranche. Het Vexpan lidmaatschap is voor Qualogy een mooie stap naar nieuwe samenwerkingen.”

 

Meer informatie op www.qualogy.com

Op www.qualogy.com/gps is meer informatie te vinden over het parkeerproduct.

 

 

Op de foto van links naar rechts:

Kees Vianen – de productowner van ParQ

Eric Kranenburg – commercieel manager

Tags

verenigingsnieuws nieuw lid Qualogy

Meer nieuws

Start berging 112 auto’s uit Q-Park parkeergarage naast St. Antonius Ziekenhuis

Vandaag start de bergingsoperatie van de volgende 112 auto’s in de Q-Park parkeergarage naast het St. Antonius Ziekenhuis in Nieuwegein.

Lees meer

Gemeente Den Haag stopt proef met hoge parkeertarieven

De gemeente Den Haag stapt af van het hoge parkeertarief in delen van de stad. In plaats daarvan moet er een systeem komen waarbij het per uur duurder wordt om je auto te parkeren.

Lees meer

Nieuwe parkeerkencijfers vormen basis voor parkeernormering

CROW heeft de publicatie 381 'Toekomstbestendig parkeren' vervangen door publicatie 744 'Parkeerkencijfers, basis voor parkeernormering'. Bij de update is rekening gehouden met de laatste parkeerontwikkelingen.

Lees meer

Q-Park opent 18e parkeergarage in Rotterdam

Met de officiële opening van Q-Park Rijnhaven wordt een belangrijk onderdeel aan de bereikbaarheid van 'de pols van Katendrecht' toegevoegd, en daarmee aan de soepele mobiliteit in Rotterdam.

Lees meer

Aftrap ‘Samen aan de slag met Fietsparkeren’

Vorige week vond het Vexpan Seminar Fietsparkeren plaats. Bekijk de terugblik en ontdek hoe Vexpan en partners samenwerken aan innovatieve oplossingen voor fietsparkeren.

Lees meer

Van elkaar leren: Rotterdam verbetert continu proces fiscale handhaving

Gemeente Rotterdam kwam in de media over 'onterechte parkeerboetes'. Zij verbetert continu het proces van fiscale handhaving. Wat kunnen we van elkaar leren?

Lees meer
1 2 3 46

Nog geen lid?

Word ook lid. Vele Vexpan voordelen:

  • Gratis naar Vexpan Nationaal Parkeercongres
  • Korting op diverse evenementen zoals de lunchbijeenkomsten
  • Kennis delen, netwerk opbouwen, meedenken aan het jaarprogramma en ervaring opdoen
Meer voordelen als lid