Qualogy nieuw lid Vexpan

Gepubliceerd op: 24 oktober 2022

Vexpan heet Qualogy welkom als nieuw lid van Platform voor Parkeren Nederland. Al 25 jaar ondersteunt Qualogy haar relaties bij het ontwikkelen en beheren van software. “Waar we dit in het verleden vooral op basis van Oracle expertise, in detacheringsvorm en aan on-premise oplossingen deden, zien we tegenwoordig een verschuiving naar Cloud, JAVA en low-code technologie (Mendix en Outsystems) en neemt Qualogy zelf de project verantwoordelijkheid.”

 

“Met ruim 160 vaste collega’s en 100 interim collega’s bedienen wij de Nederlandse markt. Vanuit Suriname, via onze dochteronderneming Qualogy Caribbean, worden nog eens 80 collega’s ingezet bij opdrachtgevers uit zowel het Caribisch gebied als Nederland.”

 

ParQ

Qualogy heeft ParQ ontwikkeld, een SAAS-platform voor het verlenen van parkeerproducten (vergunningen, ontheffingen, etc.). Inmiddels maken vijf Nederlandse gemeenten naar volle tevredenheid gebruik van het ParQ-platform. Vanuit het gebruikersvriendelijke zelfserviceportaal beheren vergunninghouders (bewoners, bedrijven, bezoekers, gehandicapten, mantelzorgers en andere groepen) zelfstandig de eigen vergunningen. Ook het verlengingsproces voor de parkeervergunningen verloopt volledig geautomatiseerd. De invoer van het parkeerbeleid is eenvoudig en flexibel waardoor de gemeente zelf nieuwe beleidsregels binnen enkele uren kan activeren. De taak voor de gemeentemedewerkers verandert van het verstrekken van vergunningen en/of ontheffingen naar controle op de rechtmatigheid.

 

ParQ is ontwikkeld met moderne maar beproefde tools. Secure by design en gebruikmakend van de Azure Cloud. “De dienstverlening aan onze klanten en het beheer wordt verzorgd door een vast team in Rijswijk dat op basis van DevOps tegelijkertijd werkt aan de doorontwikkeling van het ParQ-platform. Hierdoor blijft de geboden functionaliteit aansluiten bij veranderende eisen en wensen vanuit de markt.

 

Samenwerking

“Wij peilen de behoeften bij onze klanten, maar zoeken daarnaast de samenwerking met verschillende stakeholders binnen de parkeerbranche. Het Vexpan lidmaatschap is voor Qualogy een mooie stap naar nieuwe samenwerkingen.”

 

Meer informatie op www.qualogy.com

Op www.qualogy.com/gps is meer informatie te vinden over het parkeerproduct.

 

 

Op de foto van links naar rechts:

Kees Vianen – de productowner van ParQ

Eric Kranenburg – commercieel manager

Tags

verenigingsnieuws nieuw lid Qualogy

Meer nieuws

Yellowbrick verbreedt parkeerdienstverlening samen met XXImo

Betalen voor parkeren op straat en parkeergarages met één geïntegreerde oplossing. Parkeerapp Yellowbrick en mobiliteitsspecialist XXImo sluiten de handen ineen.

Lees meer

Snelladen niet populair bij ev-rijders

De helft van de EV-rijders maakt amper gebruik van snelladen. Om inzicht te krijgen in laadgedrag deed Vereniging Elektrische Rijders (VER) onderzoek naar ‘Laden langs de snelwegen’.

Lees meer

Landelijke huisstijl voor herkenning deelhubs

Hoe herken je deelmobiliteithubs? Hoe wordt landelijk uniform het gebruik duidelijk? Speciaal hiervoor is een nieuwe landelijke identiteit ontwikkeld. Vaartsche Rijn in Utrecht heeft de primeur.

Lees meer

Wanneer functioneert e-auto als elektriciteitscentrale?

Hoe kan het dat moderne e-auto’s niet kunnen terugleveren, ondanks de grote belangen? Waarom heeft Europa nog altijd geen terugleverstandaard? In de Volkskrant maakt Bard van de Weijer een analyse.

Lees meer

Zonnepanelen verplicht boven alle grote parkeerterreinen in Frankrijk

De klimaatwet in Frankrijk bepaalt: Elk parkeerterrein waar meer dan 80 auto's kunnen staan, moet over een paar jaar overdekt zijn met zonnepanelen. 

Lees meer

Rotterdam Nederlands meest EV-vriendelijke gemeente

Gemeente Rotterdam is het meest vriendelijk voor elektrische rijders in Nederland. Dit maakt ALD Automotive bekend. Het is de eerste keer dat de leasemaatschappij de verkiezing ‘Meest EV-vriendelijke gemeente’ houdt.

Lees meer
1 2 3 18

Nog geen lid?

Word ook lid. Vele Vexpan voordelen:

  • Gratis naar Vexpan Nationaal Parkeercongres
  • Korting op diverse evenementen zoals de lunchbijeenkomsten
  • Kennis delen, netwerk opbouwen, meedenken aan het jaarprogramma en ervaring opdoen
Meer voordelen als lid