Qualogy nieuw lid Vexpan

Gepubliceerd op: 24 oktober 2022

Vexpan heet Qualogy welkom als nieuw lid van Platform voor Parkeren Nederland. Al 25 jaar ondersteunt Qualogy haar relaties bij het ontwikkelen en beheren van software. “Waar we dit in het verleden vooral op basis van Oracle expertise, in detacheringsvorm en aan on-premise oplossingen deden, zien we tegenwoordig een verschuiving naar Cloud, JAVA en low-code technologie (Mendix en Outsystems) en neemt Qualogy zelf de project verantwoordelijkheid.”

 

“Met ruim 160 vaste collega’s en 100 interim collega’s bedienen wij de Nederlandse markt. Vanuit Suriname, via onze dochteronderneming Qualogy Caribbean, worden nog eens 80 collega’s ingezet bij opdrachtgevers uit zowel het Caribisch gebied als Nederland.”

 

ParQ

Qualogy heeft ParQ ontwikkeld, een SAAS-platform voor het verlenen van parkeerproducten (vergunningen, ontheffingen, etc.). Inmiddels maken vijf Nederlandse gemeenten naar volle tevredenheid gebruik van het ParQ-platform. Vanuit het gebruikersvriendelijke zelfserviceportaal beheren vergunninghouders (bewoners, bedrijven, bezoekers, gehandicapten, mantelzorgers en andere groepen) zelfstandig de eigen vergunningen. Ook het verlengingsproces voor de parkeervergunningen verloopt volledig geautomatiseerd. De invoer van het parkeerbeleid is eenvoudig en flexibel waardoor de gemeente zelf nieuwe beleidsregels binnen enkele uren kan activeren. De taak voor de gemeentemedewerkers verandert van het verstrekken van vergunningen en/of ontheffingen naar controle op de rechtmatigheid.

 

ParQ is ontwikkeld met moderne maar beproefde tools. Secure by design en gebruikmakend van de Azure Cloud. “De dienstverlening aan onze klanten en het beheer wordt verzorgd door een vast team in Rijswijk dat op basis van DevOps tegelijkertijd werkt aan de doorontwikkeling van het ParQ-platform. Hierdoor blijft de geboden functionaliteit aansluiten bij veranderende eisen en wensen vanuit de markt.

 

Samenwerking

“Wij peilen de behoeften bij onze klanten, maar zoeken daarnaast de samenwerking met verschillende stakeholders binnen de parkeerbranche. Het Vexpan lidmaatschap is voor Qualogy een mooie stap naar nieuwe samenwerkingen.”

 

Meer informatie op www.qualogy.com

Op www.qualogy.com/gps is meer informatie te vinden over het parkeerproduct.

 

 

Op de foto van links naar rechts:

Kees Vianen – de productowner van ParQ

Eric Kranenburg – commercieel manager

Tags

verenigingsnieuws nieuw lid Qualogy

Meer nieuws

Samenwerking Vexpan met HAN Automotive

Vexpan gaat samenwerken met Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN). De branchevereniging staat voor kennis opbouwen en delen. Daarin is HAN Automotive een waardevolle toevoeging.

Lees meer

Behoefte aan betaalbare parkeergarage om de hoek

Hoe denkt Nederland over parkeren op straat en in garages? EasyPark deed onderzoek. Automobilisten willen best parkeren in garages, maar vinden kosten te hoog.

Lees meer

Abel Sensors nieuw lid Vexpan

Vexpan heet Abel Sensors welkom als nieuw lid van Platform voor Parkeren Nederland. Dit technologisch ontwikkelbedrijf in Delft maakt realtime dataoplossingen door toepassing van slimme sensoren.

Lees meer

Voorbereiden op Wet kwaliteitsborging (Wkb) voor het bouwen

Bouwend Nederland licht de belangrijkste informatie over de Wet kwaliteitsborging voor het bouwen kort en krachtig toe op hun site, inclusief een animatievideo. Wkb gaat vooralsnog in op 1 januari 2024.

Lees meer

Volautomatische parkeergarage Vijzelgracht Amsterdam geopend

De garage, die bovenop het metrostation ligt, telt 270 parkeerplekken en zit op een heel andere manier in elkaar dan de meeste parkeergarages.

Lees meer

Vier op de tien Nederlanders willen af van autobezit

Ruim vier op de tien Nederlanders zijn van mening dat we af moeten van het idee dat iedereen een eigen auto moet hebben. Met name de milieu-impact van autorijden wordt hiervoor als argument aangehaald.

Lees meer
1 2 3 31

Nog geen lid?

Word ook lid. Vele Vexpan voordelen:

  • Gratis naar Vexpan Nationaal Parkeercongres
  • Korting op diverse evenementen zoals de lunchbijeenkomsten
  • Kennis delen, netwerk opbouwen, meedenken aan het jaarprogramma en ervaring opdoen
Meer voordelen als lid