Qualogy nieuw lid Vexpan

Gepubliceerd op: 24 oktober 2022

Vexpan heet Qualogy welkom als nieuw lid van Platform voor Parkeren Nederland. Al 25 jaar ondersteunt Qualogy haar relaties bij het ontwikkelen en beheren van software. “Waar we dit in het verleden vooral op basis van Oracle expertise, in detacheringsvorm en aan on-premise oplossingen deden, zien we tegenwoordig een verschuiving naar Cloud, JAVA en low-code technologie (Mendix en Outsystems) en neemt Qualogy zelf de project verantwoordelijkheid.”

 

“Met ruim 160 vaste collega’s en 100 interim collega’s bedienen wij de Nederlandse markt. Vanuit Suriname, via onze dochteronderneming Qualogy Caribbean, worden nog eens 80 collega’s ingezet bij opdrachtgevers uit zowel het Caribisch gebied als Nederland.”

 

ParQ

Qualogy heeft ParQ ontwikkeld, een SAAS-platform voor het verlenen van parkeerproducten (vergunningen, ontheffingen, etc.). Inmiddels maken vijf Nederlandse gemeenten naar volle tevredenheid gebruik van het ParQ-platform. Vanuit het gebruikersvriendelijke zelfserviceportaal beheren vergunninghouders (bewoners, bedrijven, bezoekers, gehandicapten, mantelzorgers en andere groepen) zelfstandig de eigen vergunningen. Ook het verlengingsproces voor de parkeervergunningen verloopt volledig geautomatiseerd. De invoer van het parkeerbeleid is eenvoudig en flexibel waardoor de gemeente zelf nieuwe beleidsregels binnen enkele uren kan activeren. De taak voor de gemeentemedewerkers verandert van het verstrekken van vergunningen en/of ontheffingen naar controle op de rechtmatigheid.

 

ParQ is ontwikkeld met moderne maar beproefde tools. Secure by design en gebruikmakend van de Azure Cloud. “De dienstverlening aan onze klanten en het beheer wordt verzorgd door een vast team in Rijswijk dat op basis van DevOps tegelijkertijd werkt aan de doorontwikkeling van het ParQ-platform. Hierdoor blijft de geboden functionaliteit aansluiten bij veranderende eisen en wensen vanuit de markt.

 

Samenwerking

“Wij peilen de behoeften bij onze klanten, maar zoeken daarnaast de samenwerking met verschillende stakeholders binnen de parkeerbranche. Het Vexpan lidmaatschap is voor Qualogy een mooie stap naar nieuwe samenwerkingen.”

 

Meer informatie op www.qualogy.com

Op www.qualogy.com/gps is meer informatie te vinden over het parkeerproduct.

 

 

Op de foto van links naar rechts:

Kees Vianen – de productowner van ParQ

Eric Kranenburg – commercieel manager

Tags

verenigingsnieuws nieuw lid Qualogy

Meer nieuws

Tijd voor een nieuwe (parkeer)balans

Zijn het nieuwe inzichten die een nieuw tijdperk inluiden voor autogebruik en autoparkeren?

Lees meer

Voorkomen van corrosie door laadpalen parkeergarages?

Door de energietransitie krijgen we steeds meer te maken met systemen die DC-stromen produceren en erop werken. Zoals laadpalen. Veel produceren een te hoge DC-lekstroom met alle bijkomende gevaren.

Lees meer

Nieuw afwegingskader voor plaatsen snelladers

Waar en hoe kunnen gemeenten het beste snelladers plaatsen binnen de openbare laadinfrastructuur? Nieuwe afwegingskader van NKL Nederland.

Lees meer

Minister Harbers: 'Blijf auto de ruimte geven'

Minister Harbers presenteert zijn Ontwikkelagenda Automobiliteit waarin hij oproept de auto de ruimte te blijven geven, in alle delen van ons land. De auto heeft ook in de toekomst een belangrijke rol.

Lees meer

Fifi4Marine nieuw lid Vexpan

Graag heet Vexpan FiFi4Marine van harte welkom als nieuw lid bij de branchevereniging. FiFi4Marine (FF4M) ontwikkelt en produceert een compleet assortiment ECO-brandblusapparatuur en standalone systemen, speciaal voor het blussen van branden veroorzaakt door Lithium batterijen.

Lees meer

Andere kijk op parkeren?

In een recente bijdrage op Gebiedsontwikkeling.nu werd onlangs een lans gebroken voor een andere blik op parkeren.

Lees meer
1 2 3 23

Nog geen lid?

Word ook lid. Vele Vexpan voordelen:

  • Gratis naar Vexpan Nationaal Parkeercongres
  • Korting op diverse evenementen zoals de lunchbijeenkomsten
  • Kennis delen, netwerk opbouwen, meedenken aan het jaarprogramma en ervaring opdoen
Meer voordelen als lid