Programma en sprekers bekend Vexpan Nationaal Parkeercongres 2024

Gepubliceerd op: 17 mei 2024

Het projectteam van actieve leden heeft het programma van het jaarlijks Vexpan Nationaal Parkeercongres al rond. Dit is tijdens de ALV van 17 mei door het bestuur gepresenteerd. Het congres staat onder leiding van dagvoorzitter Marijn de Vries. Keynote spreker is Frans Tillema, lector Intelligente Mobiliteit bij onze samenwerkingspartner HAN, University of Applied Sciences. Het programma staat in het teken van het thema ‘Trends in parkeren: volgen of creëren?’

 

Marijn de Vries is columnist, wieleranalist bij het tv-programma Vive le Vélo, wielrenner, ondernemer, ze organiseert clinics en zij is benoemd tot Fietsburgemeester van Zwolle. Een toepasselijke dagvoorzitter omdat we ook aan de slag gaan met fietsparkeren. Zij zal daarom ook een interactieve sessie verzorgen in het plenaire ochtendprogramma.

 

Middagprogramma met verdiepingssessies
Het middagprogramma bestaat uit twee ronden van elk vier verdiepingssessies. De gemeenten Nijmegen en Tilburg werken hieraan mee, evenals Bart Heijnen van Tour de Force die over fietsparkeren in de toekomstige (binnen)stad gaat spreken. Paul van de Coevering, lector Urban Mobility Planning aan BUas, zal het hebben over de impact van LEV’s op de (autoluwe) binnenstad. Daarnaast zijn er interessante sessies van EasyPark Group en vertegenwoordigers van adviesbureaus. Meer informatie over de sprekers en de sessies maken we in etappes bekend. Uiteraard is er tussen de programmaonderdelen volop ruimte om te netwerken en je te laten informeren door de sponsors op het Vexpan Innovatieplein.

 

Aanmelden en informatie | Al 25% kaarten vergeven
Bij de start van de inschrijving is meteen al 25% van de plaatsen van vorig jaar gereserveerd. Aanmelden kan via de congressite, waar ook meer informatie staat: www.nationaalparkeercongres.nl

 

Meer informatie
> Kijk hier voor het volledige programma
> Meld je aan voor het congres

Tags

congres Vexpan Nationaal Parkeercongres verdieping netwerken

Meer nieuws

Stand convenant laadinfrastructuur in parkeergarages | Interview Vexpan met De Telegraaf

'Flink tekort aan laadpalen in parkeergarages: overvol stroomnet en brandveiligheid gooien roet in het eten.' De Telegraaf over stand van zaken Convenant Laadinfrastructuur in Parkeergarages (CLIP) van Vexpan en Ministerie I&W.

Lees meer

Overheden versnellen gezamenlijk deelmobiliteit

Gemeenten, samenwerkingsregio’s en het Rijk slaan de handen ineen om het aanbod en gebruik van deelauto’s en –tweewielers flink te laten groeien. Dat staat in het Programmaplan van het samenwerkingsprogramma Natuurlijk!Deelmobiliteit dat vandaag naar de Tweede Kamer is gestuurd als onderdeel van de Voortgangsbrief deelmobiliteit.

Lees meer

ESPA Gold award voor Interparking Willemspoort in Den Bosch

Afgelopen dinsdag ontving Erwin Lund, senior projectmanager ontwikkeling bij Interparking Nederland, de ESPA Gold Award voor parkeergarage Willemspoort uit handen van onze vicevoorzitter Peter Dingemans.

Lees meer

NEN 2443: nieuwe inzichten in de toepassing

Als ontwerper van een nieuwe parkeervoorziening houd je rekening met eisen waaraan de voorziening moet voldoen. De Nederlandse norm Parkeren en stallen van personenauto’s op terreinen en in parkeergarages, NEN 2443, beschrijft deze eisen.

Lees meer

Programma en sprekers bekend Vexpan Nationaal Parkeercongres 2024

Het projectteam van actieve leden heeft het programma van het jaarlijks Vexpan Nationaal Parkeercongres al rond. Dit is tijdens de ALV van 17 mei door het bestuur gepresenteerd. Het congres staat onder leiding van dagvoorzitter Marijn de Vries.

Lees meer

Laadpalen Gelderland en Utrecht kunnen uitgezet bij krapte op stroomnet

In meerdere gemeenten in Gelderland en Utrecht kunnen laadpalen binnenkort worden uitgezet als het stroomnetwerk overbelast is. De 191 laadpalen komen onder het beheer van Park&Charge en gaan “netbewust laden”. Dat betekent dat er minder of geen stroom naar de palen toegaat als er minder stroom beschikbaar is.

Lees meer
1 2 3 44

Nog geen lid?

Word ook lid. Vele Vexpan voordelen:

  • Gratis naar Vexpan Nationaal Parkeercongres
  • Korting op diverse evenementen zoals de lunchbijeenkomsten
  • Kennis delen, netwerk opbouwen, meedenken aan het jaarprogramma en ervaring opdoen
Meer voordelen als lid