Ondergrondse expositie in parkeergarage

Gepubliceerd op: 01 maart 2024

De expositie ‘Onder de oppervlakte’ van Marieke Struijk is vanaf zaterdag 2 maart gratis te bezoeken in parkeergarage Schouwburgplein 2 in Rotterdam. Tijdens Museumnacht010 vindt de feestelijke opening van 20.00 tot 22.00 uur plaats. In de weken erna blijft de expositie gratis toegankelijk: zowel voor gebruikers van de parkeergarage als voor bezoekers die toevallig langslopen.

 

De in Rotterdam geboren kunstenares Marieke Struijk toont met de fotoserie ‘Onder de oppervlakte’ het verhaal van vijftien Rotterdammers en hun persoonlijke verbinding met de stad. Marieke: ‘De portretten zijn een compacte weerspiegeling van alle Rotterdammers die dagelijks met hun daadkracht, liefde, humor en openheid het stadsbeeld bepalen. In de parkeergarage onder de grond deel ik hun verhalen, aan de hand van fotografie en audiofragmenten.’

 

Tijdens Museumnacht010 dalen bezoekers onder muzikale begeleiding af naar beneden, waar Marieke Struijk klaarstaat om uitleg te geven over haar bijzondere project.

 

Meer informatie
> Bron en lees verder: Havenloods.nl
> Gemeente Rotterdam , lid Vexpan en Commissie Gemeenten

Tags

Gemeente Rotterdam Parkeergarage Expositie

Meer nieuws

Den Haag krijgt 3.200 extra laadpunten voor elektrische auto’s

De gemeente Den Haag heeft het beheer en onderhoud van haar 5.400 openbare laadpunten ondergebracht bij Vattenfall InCharge. Zij breidt het netwerk met 1.600 laadpalen uit in de komende 4 jaar.

Lees meer

Tweede editie Essentiële Controlepunten Brandveiligheid

Van ‘Essentiele Controlepunten Brandveiligheid 2024’ is een tweede editie verschenen. Daarin zijn de actuele verwijzingen naar de Omgevingswet en het Besluit bouwwerken leefomgeving (Bbl) opgenomen.

Lees meer

Terugloop cash aan kassa gestagneerd, behalve bij parkeren, bioscoop en apotheek

Het totaal aantal winkeliers en dienstverleners waar je niet met cash kunt betalen is ongewijzigd gebleven ten opzichte van vorig jaar. Maar in sommige sectoren zien we verschuivingen. Bij 25% van de parkeergelegenheden kun je niet meer contant betalen, een jaar geleden was dat nog 16%.

Lees meer

Brandveiligheid elektrische fietsen, steps en scooters in parkeergarages

In dit artikel wordt stilgestaan bij de risico’s van deze kleine elektrische vervoersmiddelen, hoe vaak deze in brand vliegen en wat je kan doen om deze vervoermiddelen veilig op te laden.

Lees meer

Ondergrondse expositie in parkeergarage

De expositie ‘Onder de oppervlakte’ van Marieke Struijk is vanaf zaterdag 2 maart gratis te bezoeken in parkeergarage Schouwburgplein 2 in Rotterdam.

Lees meer

Sensortechnologie helpt senioren

Wayfinding-systemen kunnen aanzienlijk bijdragen aan een betere en veiligere parkeergarage voor senioren.

Lees meer
1 2 3 18

Op de hoogte blijven?

Wil je op de hoogte blijven van onze nieuwsberichten? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief. Of volg ons op onze sociale media.

Ja, stuur mij de nieuwsbrief