Riverty nieuw lid Vexpan

Gepubliceerd op: 04 april 2023

Vexpan heet Riverty welkom als nieuw lid van Platform voor Parkeren Nederland. Riverty is een Human Centric financieel FinTech bedrijf en onderdeel van het Duitse Bertelsmann concern. Bertelsmann is een media-, diensten- en onderwijsbedrijf met meer dan 145.000 medewerkers in 50 landen wereldwijd. Bekende bedrijven binnen de groep zijn onder andere; mediabedrijf RTL, uitgeverij Penguin Random House, het muziekbedrijf BMG en voormalig AfterPay.

 

Betaald parkeren: Riverty biedt met Parking Payments een innovatieve oplossing. Parkeren en betalen. Simpel, digitaal en makkelijk. Precies wat klanten willen. En voordelig voor u. Riverty ontwikkelt  oplossingen die aansluiten op nieuwe manieren van betalen in veranderende en nieuwe markten. Ze willen geldzaken simpel, toegankelijk, begrijpelijk en duurzaam maken voor iedereen. Dat doen ze met Buy Now Pay Later betaalmethodes, Back in Flow incasso oplossingen en Parking Payment oplossingen.

 

Oplossing
De manier waarop we reizen verandert met een ongelooflijke snelheid en mobiliteitsbedrijven  spelen een sleutelrol in deze revolutie. Dit is een wereld waarin frictie loze betaalstromen essentieel zijn om, zowel de consument als de industrie. vooruit te helpen. Dit betekent concreet dat Riverty een Europese betaaloplossing heeft ontwikkeld waarin de consument maandelijks een factuur ontvangt voor alle geregistreerde parkeeracties en  deze wordt via automatische incasso geïncasseerd. Zo bieden zij simpelweg de vrijheid en het overzicht om nu te parkeren en later te betalen. Deze klantervaring zal waarde creëren in  merkbeleving.

 

“Voor onze mobiliteitsklanten betekent dit dat wij, na de initiële autorisatie, het betaalrisico overnemen en het voor hen niet meer nodig is om complexe backoffice processen in te richten voor storneringen. Sterker nog, wij zijn zo zeker van onze betaaloplossing dat wij niet alleen het betaalrisico overnemen maar ook zorgen dat zij direct de beschikking krijgen over het geld. Een continue cashflow zonder zorgen, waardoor onze mobiliteitsklanten zich kunnen concentreren op de corebusiness.”

 

Riverty werkt ondertussen samen met 30 mobiliteitsklanten en verwerkt jaarlijks 7 miljoen maandfacturen. In Noorwegen zijn ze de nummer 1 parkeer provider voor FreeFlow/ANPR en in Duitsland en Nederland zijn wij sterk aan het groeien alhoewel de FreeFlow/ANPR oplossing in Nederland wettelijk nog niet is toegestaan. Enkele voorbeelden van hun mobiliteitsklanten zijn; Easypark, Lynk & Co, Sixt, P+R, DB, Flowbird en Aimo Park.

 

“Heeft onze oplossing jou nieuwsgierig gemaakt? Of ben je benieuwd naar wat wij verder voor u kunnen betekenen?” Neem dat gerust contact op met Beaudine Vermeulen, Business development manager bij Riverty.

Meer informatie
> www.riverty.com/nl-nl/

> Beaudine.vermeulen@riverty.com, +31 620422471

 

Tags

verenigingsnieuws nieuw lid Riverty betaaloplossingen

Meer nieuws

Q-Park opent eerste parkeergarage ‘aan zee’

Q-Park opent officieel zijn eerste parkeergarage in Scheveningen. Q-Park Strandweg telt drie verdiepingen en biedt daarmee plek aan 750 openbare parkeerplaatsen.

Lees meer

Onbekend en onbemind: de Adviescommissie Toepassing Gelijkwaardigheid Bouwvoorschriften

Er is een tussenweg bij verschil van mening bij bouw of verbouw: advies vragen aan de Adviescommissie Toepassing Gelijkwaardigheid Bouwvoorschriften. Daar gaan we in dit artikel op in.

Lees meer

MAX Meldpunt besteedt aandacht aan de parkeerapp

Parkeerkosten betalen gaat steeds vaker via de mobiele telefoon, met de commerciële parkeerapp. Hoe handig is dat? Het consumentenprogramma MAX Meldpunt besteedt er aandacht aan.

Lees meer

Gemeenten begroten 13,3 miljard euro aan heffingsopbrengsten in 2024

Gemeenten verwachten dit jaar 13,3 miljard euro te ontvangen uit heffingen, waaronder parkeerheffingen. Dat is 8,5 procent meer dan voor 2023 werd begroot en de grootste toename sinds 2007. Dit meldt het CBS.

Lees meer

Wat is nodig om parkeergarages seniorproof te maken?

Ouderen, maar ook anderen met beperkingen kunnen zich alleen goed verplaatsen als niet alleen de verkeersruimte rekening houdt met hun beperkingen maar ook parkeergarages.

Lees meer

7 basisregels om aan de eisen voor noodverlichting te voldoen

Net als voor veel andere locaties waar veel mensen komen, geldt ook voor parkeergarages dat noodverlichting verplicht is. We zetten een aantal basisregels voor noodverlichting op een rij.

Lees meer
1 2 3 17

Nog geen lid?

Word ook lid. Vele Vexpan voordelen:

  • Gratis naar Vexpan Nationaal Parkeercongres
  • Korting op diverse evenementen zoals webinars en netwerkborrels
  • Kennis delen, netwerk opbouwen, meedenken aan het jaarprogramma en ervaring opdoen
Meer voordelen als lid