Orange IM heeft parkeergarage op NDSM-terrein voltooid

Gepubliceerd op: 19 december 2023

Orange IM (Orange Investment Managers) heeft op 15 december de parkeergarage opgeleverd gekregen door ontwikkelaar G&S&. De parkeervoorziening bevindt zich in een enorm opkomend gebied en is een belangrijke toevoeging aan de dynamiek van het NDSM-terrein. Het project is gebouwd door Continental Car Parks.

 

De parkeergarage op het NDSM-terrein biedt 525 parkeerplaatsen en huisvest zeven commerciële units in de plint met oppervlaktes variërend van 68 m² tot 274m². Dit maakt de locatie niet alleen een ideale parkeeroplossing, maar ook een aantrekkelijke mogelijkheid voor ondernemers die op zoek zijn naar een levendige omgeving voor hun bedrijfsactiviteiten.

 

Voor de parkeergarage is een langjarige huurovereenkomst afgesloten met APCOA, de nummer één parkeerexploitant in Europa. Vanaf midden december wordt de parkeergarage in gebruik genomen. APCOA is verheugd met de nieuwe locatie en positief over de samenwerking met Orange IM. “Samenwerken met een partij als Orange IM is erg prettig. Zij begrijpen waar het om draait bij publieke parkeergarages en willen voor alle partijen een goede deal.” aldus Carlo Barten, Managing Director van APCOA Parking Nederland.

 

Orange IM heeft als vertrouwde partner en asset manager een cruciale rol gespeeld in het begeleiden van de eigenaar, het fonds Catella Parken Europa, bij deze investering en zal blijvend verantwoordelijk zijn voor het beheer van de parkeervoorziening.

 

De keuze voor het NDSM-terrein als locatie voor deze nieuwe parkeergarage is strategisch en onderstreept de visie van Orange IM op duurzaam investeren in dynamische stedelijke gebieden. “De NDSM parkeergarage past perfect in onze portefeuille en we zijn verheugd over de toegevoegde waarde die deze investering biedt voor het fonds en de NDSM-Werf,” zegt Richard Kuiper, Head of Asset Management Parking van Orange IM. “Ons streven is om innovatieve, duurzame en hoogwaardige vastgoedoplossingen te bieden die waarde toevoegen op meerdere vlakken en bijdragen aan de gemeenschap / steden waarin ze actief zijn. Deze parkeergarage sluit naadloos aan bij deze ambitie.”

 

Meer informatie
> Persbericht en beeld van Orange IM
> APCOA Parking, lid van Vexpan

Tags

parkeergarage oplevering

Meer nieuws

ESPA Gold award voor Interparking Willemspoort in Den Bosch

Afgelopen dinsdag ontving Erwin Lund, senior projectmanager ontwikkeling bij Interparking Nederland, de ESPA Gold Award voor parkeergarage Willemspoort uit handen van onze vicevoorzitter Peter Dingemans.

Lees meer

Expertteam: Zware personenauto’s in parkeergarages

Wat is het advies van het Vexpan Expertteam of zware personenauto's wel toegelaten mogen worden in parkeergarages?  

Lees meer

Kingspan Light + Air (KLA) nieuw lid Vexpan

Vexpan heet Kingspan Light + Air (KLA) welkom als nieuw lid van Platform voor Parkeren Nederland. KLA is een beursgenoteerd bedrijf en wereldwijd actief op verschillende gebieden zoals watermanagementsystemen, isolatiepanelen, glasdakconstructies, klimaatinstallaties en rookbeheersingssystemen.

Lees meer

Geef commentaar op concept NEN 9120: voor mensen met een beperking in een parkeergarage

De concept NEN 9120 over toegankelijkheid van gebouwen is een nieuwe norm voor voorzieningen voor mensen met een beperking. De commentaarronde voor deze norm die ook over parkeergarages gaat, is opgestart. Dit kan tot voor 15 juli 2024.

Lees meer

Update ontwikkelingen D-GPK: website, app en toolbox

Het digitaliseren van het GPK-parkeerrecht is een omvangrijk project van SHPV. Inmiddels heeft zij voor gemeenten en houders van een GPK een informatieve website, app en een toolbox ontwikkeld. Ook helpen zij mensen die minder digitaal vaardig zijn.

Lees meer

NEN 9120 helpt mensen met een beperking in een parkeergarage

De nieuwe norm NEN 9120, nu nog concept, lost een groot deel van de problemen op die mensen met een beperking ervaren in parkeergarages.

Lees meer
1 2 3 19

Op de hoogte blijven?

Wil je op de hoogte blijven van onze nieuwsberichten? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief. Of volg ons op onze sociale media.

Ja, stuur mij de nieuwsbrief