IP Parking leverancier voor 6 gemeentelijke parkeergarages gemeente Haarlem

Gepubliceerd op: 20 juni 2023

De gemeente Haarlem heeft IP Parking geselecteerd om het volledige parkeermanagementsysteem te vervangen van de 6 gemeentelijke parkeergarages: Houtplein, Raaks, Kamp, Cronjé, Appelaar en Dreef. Een prachtige opdracht waarbij IP Parking alle verouderde apparatuur en software vervangt door de nieuwste IP Parking parkeeroplossingen. Hiermee wordt straks voor zowel parkeerder als beheerder het hoogste gebruiksgemak geboden op alle belangrijke touch points van het parkeren.

 

Naast de nieuwste apparatuur zoals de IP2 terminals met 15″ touchscreens worden de garages ook voorzien van IP Barriergates met ingebouwde LPR camera’s. Hierdoor kunnen bezoekers en abonneehouders van de garages tot 3 x zo snel in- en uitrijden op basis van kentekenherkenning. Dit draagt direct bij aan een verbeterde afhandeling van parkeerbewegingen en verlaagt de CO2 uitstoot.

 

Voor de beste parkeerervaring en een optimalisatie van de bezetting zal IP Parking de Gemeente Haarlem ook uitgebreid adviseren en begeleiden in de verdere digitalisering van het garage parkeren. Reserveren en abonneren via een eigen webshop met Park-Spot, de openstelling voor parkeerapps zoals Stadsparkeren en EasyPark en het direct betalen via een QR-code met IPS zijn slechts enkele van de mogelijkheden die hieraan kunnen bijdragen.

 

Meer informatie
> Bron: IP Parking, premium partner Vexpan
> EasyPark, premium partner Vexpan

 

Tags

parkeergarage parkeeroplossingen parkeermanagementsysteem

Meer nieuws

Den Haag krijgt 3.200 extra laadpunten voor elektrische auto’s

De gemeente Den Haag heeft het beheer en onderhoud van haar 5.400 openbare laadpunten ondergebracht bij Vattenfall InCharge. Zij breidt het netwerk met 1.600 laadpalen uit in de komende 4 jaar.

Lees meer

Tweede editie Essentiële Controlepunten Brandveiligheid

Van ‘Essentiele Controlepunten Brandveiligheid 2024’ is een tweede editie verschenen. Daarin zijn de actuele verwijzingen naar de Omgevingswet en het Besluit bouwwerken leefomgeving (Bbl) opgenomen.

Lees meer

Terugloop cash aan kassa gestagneerd, behalve bij parkeren, bioscoop en apotheek

Het totaal aantal winkeliers en dienstverleners waar je niet met cash kunt betalen is ongewijzigd gebleven ten opzichte van vorig jaar. Maar in sommige sectoren zien we verschuivingen. Bij 25% van de parkeergelegenheden kun je niet meer contant betalen, een jaar geleden was dat nog 16%.

Lees meer

Brandveiligheid elektrische fietsen, steps en scooters in parkeergarages

In dit artikel wordt stilgestaan bij de risico’s van deze kleine elektrische vervoersmiddelen, hoe vaak deze in brand vliegen en wat je kan doen om deze vervoermiddelen veilig op te laden.

Lees meer

Ondergrondse expositie in parkeergarage

De expositie ‘Onder de oppervlakte’ van Marieke Struijk is vanaf zaterdag 2 maart gratis te bezoeken in parkeergarage Schouwburgplein 2 in Rotterdam.

Lees meer

Sensortechnologie helpt senioren

Wayfinding-systemen kunnen aanzienlijk bijdragen aan een betere en veiligere parkeergarage voor senioren.

Lees meer
1 2 3 18

Op de hoogte blijven?

Wil je op de hoogte blijven van onze nieuwsberichten? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief. Of volg ons op onze sociale media.

Ja, stuur mij de nieuwsbrief