IP Parking leverancier voor 6 gemeentelijke parkeergarages gemeente Haarlem

Gepubliceerd op: 20 juni 2023

De gemeente Haarlem heeft IP Parking geselecteerd om het volledige parkeermanagementsysteem te vervangen van de 6 gemeentelijke parkeergarages: Houtplein, Raaks, Kamp, Cronjé, Appelaar en Dreef. Een prachtige opdracht waarbij IP Parking alle verouderde apparatuur en software vervangt door de nieuwste IP Parking parkeeroplossingen. Hiermee wordt straks voor zowel parkeerder als beheerder het hoogste gebruiksgemak geboden op alle belangrijke touch points van het parkeren.

 

Naast de nieuwste apparatuur zoals de IP2 terminals met 15″ touchscreens worden de garages ook voorzien van IP Barriergates met ingebouwde LPR camera’s. Hierdoor kunnen bezoekers en abonneehouders van de garages tot 3 x zo snel in- en uitrijden op basis van kentekenherkenning. Dit draagt direct bij aan een verbeterde afhandeling van parkeerbewegingen en verlaagt de CO2 uitstoot.

 

Voor de beste parkeerervaring en een optimalisatie van de bezetting zal IP Parking de Gemeente Haarlem ook uitgebreid adviseren en begeleiden in de verdere digitalisering van het garage parkeren. Reserveren en abonneren via een eigen webshop met Park-Spot, de openstelling voor parkeerapps zoals Stadsparkeren en EasyPark en het direct betalen via een QR-code met IPS zijn slechts enkele van de mogelijkheden die hieraan kunnen bijdragen.

 

Meer informatie
> Bron: IP Parking, premium partner Vexpan
> EasyPark, premium partner Vexpan

 

Tags

parkeergarage parkeeroplossingen parkeermanagementsysteem

Meer nieuws

Behoefte aan betaalbare parkeergarage om de hoek

Hoe denkt Nederland over parkeren op straat en in garages? EasyPark deed onderzoek. Automobilisten willen best parkeren in garages, maar vinden kosten te hoog.

Lees meer

Abel Sensors nieuw lid Vexpan

Vexpan heet Abel Sensors welkom als nieuw lid van Platform voor Parkeren Nederland. Dit technologisch ontwikkelbedrijf in Delft maakt realtime dataoplossingen door toepassing van slimme sensoren.

Lees meer

Voorbereiden op Wet kwaliteitsborging (Wkb) voor het bouwen

Bouwend Nederland licht de belangrijkste informatie over de Wet kwaliteitsborging voor het bouwen kort en krachtig toe op hun site, inclusief een animatievideo. Wkb gaat vooralsnog in op 1 januari 2024.

Lees meer

HC PS nieuw lid Vexpan

Graag heet Vexpan HC PS van harte welkom als nieuw lid bij de branchevereniging. HC PS is specialist op het gebied van parkeergarage ventilatiesystemen en gespecialiseerd in het ontwerpen, leveren en onderhouden van (brand)veiligheidssystemen voor toepassing in parkeergarages en trappenhuizen.

Lees meer

Beeld over brandveiligheid in parkeergarages belangrijk aandachtsveld

Brandveiligheid in parkeergarages is een belangrijk aandachtsveld voor Vexpan. Zeker gezien de toename van EV's en uitbreiding van laadinfrastructuur. Tijdens de netwerkborrel toonde NAL aan dat er weinig branden bekend zijn met EV’s.

Lees meer

IP Parking leverancier voor 6 gemeentelijke parkeergarages gemeente Haarlem

De gemeente Haarlem heeft IP Parking geselecteerd om het volledige parkeermanagementsysteem te vervangen van de 6 gemeentelijke parkeergarages. Een opdracht waarbij IP Parking alle verouderde apparatuur en software vervangt.

Lees meer
1 2 3 14

Op de hoogte blijven?

Wil je op de hoogte blijven van onze nieuwsberichten? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief. Of volg ons op onze sociale media.

Ja, stuur mij de nieuwsbrief