Extra functionaliteit Egis aan parkeervergunningsysteem Amsterdam

Gepubliceerd op: 06 januari 2023

Egis, parkeerdienstverlener van de gemeente Amsterdam en Diemen, heeft onlangs een extra functionaliteit toegevoegd aan bezoekersparkeren (aanmeldenparkeren.amsterdam.nl). Hierdoor kunnen bezoekers met de auto voortaan zelf hun parkeerkosten betalen.

 

Tot eind 2022 meldden vergunninghouders de bezoekers aan en af. Met de nieuwe functionaliteit kan de bezoeker nu zélf een parkeersessie met korting starten én betalen. Vooral het voorschieten en moeten terugvragen van parkeergeld, was voor veel vergunninghouders ongemakkelijk. Daarnaast is de user experience voor bezoekers verbeterd en zijn pagina’s meer responsief.

 

Als koploper in de parkeerindustrie is Egis continue op zoek naar mogelijkheden om de leefbaarheid van de stad door middel van innovaties op het gebied van informatietechnologie en data te verbeteren. Eerder ontwikkelde Egis het nieuwe Bezwaren Management Systeem, waarbij één applicatie 8 verschillende systemen verving. Met de applicatie, ontwikkeld op basis van het low code platform Mendix, worden nu alle omgevingsfoto’s, parkeerrechten, vergunningen en documentatie samengebracht binnen 1 platform. En kunnen medewerkers eenvoudig bij de benodigde informatie zodat de bezwaren aanzienlijk sneller en met een kleinere foutmarge kunnen worden behandeld.

 

Meer informatie
> Egis Parking Services
> Gemeente Amsterdam
> webpagina bezoekersparkeren

Tags

bezoekersparkeren parkeerdienstverlener parkeervergunningsysteem

Meer nieuws

Controleren van EV branden in parkeergarages met Fire Isolator

NXT Mobility is de Nederlandse distributeur voor de ultrasnellaad oplossingen van ADS-TEC Energy. De met een booster accu uitgevoerde ultrasnelladers maken met slechts een

Lees meer

2.100 nieuwe openbare laadpalen in Drenthe en Groningen

Equans heeft de aanbesteding voor de realisatie van 2.100 openbare laadpalen voor de komende 3 jaar voor elektrische auto’s in de provincies Groningen en Drenthe gewonnen.

Lees meer

Proef Stedin naar effect van flexibel laden op netcapaciteit

Equans, netbeheerder Stedin en de Samenwerkende Gemeenten Zuid-Holland (SGZH) zijn gestart met een proef ‘flexibel laden’.

Lees meer

EasyPark sluit overeenkomst met Schiphol

Schiphol sluit voor P1 Kort Parkeren een deal met EasyPark. Het openen van de slagboom bij binnenkomst en vertrek en betalen gebeurt hier geheel automatisch via de app.

Lees meer

Riverty nieuw lid Vexpan

Graag heet Vexpan Riverty van harte welkom als nieuw lid bij de branchevereniging. Riverty ontwikkelt  oplossingen die aansluiten op nieuwe manieren van betalen in veranderende en nieuwe markten.

Lees meer

Fifi4Marine nieuw lid Vexpan

Graag heet Vexpan FiFi4Marine van harte welkom als nieuw lid bij de branchevereniging. FiFi4Marine (FF4M) ontwikkelt en produceert een compleet assortiment ECO-brandblusapparatuur en standalone systemen, speciaal voor het blussen van branden veroorzaakt door Lithium batterijen.

Lees meer
1 2 3 12

Op de hoogte blijven?

Wil je op de hoogte blijven van onze nieuwsberichten? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief. Of volg ons op onze sociale media.

Ja, stuur mij de nieuwsbrief