Extra functionaliteit Egis aan parkeervergunningsysteem Amsterdam

Gepubliceerd op: 06 januari 2023

Egis, parkeerdienstverlener van de gemeente Amsterdam en Diemen, heeft onlangs een extra functionaliteit toegevoegd aan bezoekersparkeren (aanmeldenparkeren.amsterdam.nl). Hierdoor kunnen bezoekers met de auto voortaan zelf hun parkeerkosten betalen.

 

Tot eind 2022 meldden vergunninghouders de bezoekers aan en af. Met de nieuwe functionaliteit kan de bezoeker nu zélf een parkeersessie met korting starten én betalen. Vooral het voorschieten en moeten terugvragen van parkeergeld, was voor veel vergunninghouders ongemakkelijk. Daarnaast is de user experience voor bezoekers verbeterd en zijn pagina’s meer responsief.

 

Als koploper in de parkeerindustrie is Egis continue op zoek naar mogelijkheden om de leefbaarheid van de stad door middel van innovaties op het gebied van informatietechnologie en data te verbeteren. Eerder ontwikkelde Egis het nieuwe Bezwaren Management Systeem, waarbij één applicatie 8 verschillende systemen verving. Met de applicatie, ontwikkeld op basis van het low code platform Mendix, worden nu alle omgevingsfoto’s, parkeerrechten, vergunningen en documentatie samengebracht binnen 1 platform. En kunnen medewerkers eenvoudig bij de benodigde informatie zodat de bezwaren aanzienlijk sneller en met een kleinere foutmarge kunnen worden behandeld.

 

Meer informatie
> Egis Parking Services
> Gemeente Amsterdam
> webpagina bezoekersparkeren

Tags

bezoekersparkeren parkeerdienstverlener parkeervergunningsysteem

Meer nieuws

Eerste stap Egis naar nieuw parkeervergunningsysteem Amsterdam

Egis, de parkeerdienstverlener van de gemeente Amsterdam en Diemen, lanceert een nieuwe webpagina voor bezoekersparkeren. Onderdeel van het nieuwe Amsterdamse parkeervergunningsysteem.

Lees meer

Sprinklerinstallatie bruikbaar als automatische detectie voor ontruimingsalarm

Een extra ontruimingsalarminstallatie met een eigen automatische detectie naast een sprinklerinstallatie in parkeergarages. Dat is overbodig, blijkt uit onderzoek van TU Eindhoven en VSI

Lees meer

Essentiële controlepunten Brandveiligheid editie 2023 verschenen

De nieuwe editie van de Essentiële Controlepunten Brandveiligheid 2023 is verschenen. De uitgave maakt duidelijk waarop je moet letten, ook bij parkeergarages.

Lees meer

Brandveiligheidsvoorschriften Bouwbesluit en Bbl vergeleken

Wat zijn de verschillen op brandveiligheidsgebied tussen het Bouwbesluit en het Besluit bouwwerken leefomgeving (Bbl)? En wat betekent dit voor de praktijk, voor het brandveiligheidsniveau in gebouwen?

Lees meer

Yellowbrick verbreedt parkeerdienstverlening samen met XXImo

Betalen voor parkeren op straat en parkeergarages met één geïntegreerde oplossing. Parkeerapp Yellowbrick en mobiliteitsspecialist XXImo sluiten de handen ineen.

Lees meer

Qualogy nieuw lid Vexpan

Graag heet Vexpan Qualogy van harte welkom als nieuw lid bij de branchevereniging. Al 25 jaar ondersteunt Qualogy haar relaties bij het ontwikkelen en beheren van software.

Lees meer
1 2 3 11

Op de hoogte blijven?

Wil je op de hoogte blijven van onze nieuwsberichten? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief. Of volg ons op onze sociale media.

Ja, stuur mij de nieuwsbrief