Lunchwebinar: Data en parkeerbeleid

Benut de verborgen waarde van uw bedrijfsdata. Hoe gebruik je data bij het bepalen van parkeerbeleid? Daarover gaat de Vexpan lunchwebinar van donderdag 30 maart, aangeboden door Qualogy. De webinar is van 11.00 tot 12.00 uur.

 

Tijdens de webinar komen de werelden van data en parkeerbeleid samen. Een functionele sessie waarin de focus ligt op het ontwikkelen van een data-gedreven parkeerbeleid en het monitoren/optimaliseren daarvan.

 

  • Informatie over de nieuwste innovaties op het gebied van een data-gedreven parkeerbeleid,
  • Inspiratie bij het ontwikkelen of optimaliseren van uw eigen parkeerbeleid
  • Praktijkcases, met toelichting voordelen en nadelen van een data-gedreven parkeerbeleid.

 

Voor wie
Deze sessie is toegankelijk voor iedereen. Je hebt geen vakinhoudelijke of technische kennis nodig om het te begrijpen. Qualogy: “Wilt u meer weten over hoe data kan bijdragen aan een effectief parkeerbeleid en hoe u dit zelf kunt gaan ontwikkelen? Of hoe uw parkeerbeleid geoptimaliseerd kan worden door middel van data? Dan mag u dit webinar niet missen. Schrijf u nu in!”

 

Spreker
Perry Meezen is al meer dan 5 jaar IT-consultant, met name binnen het data speelveld. Hij heeft opdrachten gedaan binnen semi- overheidsinstellingen, de bancaire sector en de offshore-industrie vanuit verschillende rollen, zoals Business Analist, Data Analist, Project Manager en Product Owner. “Ik heb altijd gewerkt aan projecten die een sterke affiniteit met data hadden. Door mijn passie voor data ben ik betrokken geraakt bij het ontwikkelen van een product bij Qualogy, waarin data en het parkeerbeleid samenkomen.”

Qualogy
Al 25 jaar ondersteunt Qualogy haar relaties bij het ontwikkelen en beheren van software. De organisatie heeft ParQ ontwikkeld, een SAAS-platform voor het verlenen van parkeerproducten (vergunningen, ontheffingen, etc.). Inmiddels maken vijf Nederlandse gemeenten naar volle tevredenheid gebruik van het ParQ-platform.

 

Landelijk Actieprogramma Parkeren & Verblijven
Deze webinar wordt door Vexpan georganiseerd in het kader van het thema Datagestuurd Parkeerbeleid uit het Landelijk Actieprogramma Parkeren & Verblijven. Een initiatief van de krachtenbundeling tussen CROW, GNMI, SHPV en Vexpan. Het doel is dat we allemaal aansluiten bij die krachtenbundeling en zo in samenwerkingsverband initiatieven blijven nemen rondom vijf centrale thema’s, waarvan Datagestuurd Parkeerbeleid er een is. | Factsheet Landelijk Actieprogramma

 

Meer informatie
> Qualogy
> Perry Meezen
> Factsheet Landelijk Actieprogramma Parkeren & Verblijven | CROW, GNMI, CROW en Vexpan

Lunchwebinar: Data en parkeerbeleid

Datum

donderdag 30 maart

Tijd

11:00 - 12:00

Locatie

Digitaal

Kosten

Gratis (leden), € 95,- (niet-leden)

Meld je aan

Tags

Lunchwebinar Data parkeerbeleid