Essentiële controlepunten Brandveiligheid editie 2023 verschenen

De editie 2023 van de Essentiële Controlepunten Brandveiligheid is verschenen. De uitgave maakt duidelijk waarop je bij het bouwen, verbouwen en beheer van gebouwen in ieder geval moet letten wat betreft de brandveilige bouwmaterialen, constructies en rookbeheersingsystemen.

 

 

De uitgave wordt jaarlijks geactualiseerd uitgebracht om bij te dragen aan de borging van wettelijke eisen brandveiligheid in gebouwen. Het gaat, zoals de titel al zegt, om essentiële controlepunten en niet om uitputtende lijsten. Het betreft een gezamenlijke publicatie van Brandweer NederlandVereniging Bouw & Woningtoezicht Nederland en BBN Brandveilig Bouwen Nederland.

 

Meer informatie

Bekijk hier de publicatie | Met checklisten en whitepapers

Tags

controlepunten brandveiligheid editie 2023 rookbeheersingsystemen bouwmaterialen

Bekijk meer artikelen

Controleren van EV branden in parkeergarages met Fire Isolator

NXT Mobility is de Nederlandse distributeur voor de ultrasnellaad oplossingen van ADS-TEC Energy. De met een booster accu uitgevoerde ultrasnelladers maken met slechts een

Lees meer

2.100 nieuwe openbare laadpalen in Drenthe en Groningen

Equans heeft de aanbesteding voor de realisatie van 2.100 openbare laadpalen voor de komende 3 jaar voor elektrische auto’s in de provincies Groningen en Drenthe gewonnen.

Lees meer

Proef Stedin naar effect van flexibel laden op netcapaciteit

Equans, netbeheerder Stedin en de Samenwerkende Gemeenten Zuid-Holland (SGZH) zijn gestart met een proef ‘flexibel laden’.

Lees meer

EasyPark sluit overeenkomst met Schiphol

Schiphol sluit voor P1 Kort Parkeren een deal met EasyPark. Het openen van de slagboom bij binnenkomst en vertrek en betalen gebeurt hier geheel automatisch via de app.

Lees meer

Riverty nieuw lid Vexpan

Graag heet Vexpan Riverty van harte welkom als nieuw lid bij de branchevereniging. Riverty ontwikkelt  oplossingen die aansluiten op nieuwe manieren van betalen in veranderende en nieuwe markten.

Lees meer

Fifi4Marine nieuw lid Vexpan

Graag heet Vexpan FiFi4Marine van harte welkom als nieuw lid bij de branchevereniging. FiFi4Marine (FF4M) ontwikkelt en produceert een compleet assortiment ECO-brandblusapparatuur en standalone systemen, speciaal voor het blussen van branden veroorzaakt door Lithium batterijen.

Lees meer
1 2 3 12