Parkeerwereld geschokt door onverwacht overlijden Eric Stuyfzand

Gepubliceerd op: 10 januari 2023

Eric Stuyfzand, medeoprichter en partner van Spark, is op 4 januari 2023 plotseling overleden. Zijn collega’s delen in een kennisgeving hoe zij in hem een zeer gewaardeerde, betrokken en deskundige collega verliezen. De parkeerwereld is klein en vele Vexpan leden laten op LinkedIn weten hoe ook zij geschrokken zijn en meeleven.

 

Eric Stuyfzand was een markante en altijd scherpe persoonlijkheid waarmee het prettig samenwerken was. Een pionier die mede een fundament legde voor vernieuwend parkeren.

 

Hij staat bekend als iemand die door de jaren heen veel kennis heeft opgebouwd en deze ook heeft gedeeld. Met zijn collega’s, met zijn opdrachtgevers én binnen onze branche.

 

Als lid van Vexpan zijn de collega’s van Spark altijd betrokken binnen onze vereniging. Zij denken mee in de programmaraad, delen kennis in de Vexpan Expertteam, helpen mee in de oprichting van Vexpan Young Professionals en zijn lid van het projectteam van het Vexpan Nationaal Parkeercongres. Mede dankzij de inspiratie van Eric Stuyfzand, waarvoor wij dankbaar zijn.

 

Het bestuur en de leden van Vexpan wensen familie en nabestaanden en zijn collega’s sterkte bij dit onverwacht overlijden.

Tags