Bestuurswisseling Vexpan 2023

Gepubliceerd op: 16 november 2023

Het Vexpan bestuur stelt graag een nieuw bestuurslid voor: Ciaran Dooijes van EasyPark. In het voorjaar trad ook al Arnold Geytenbeek van Coöperatie ParkeerService toe tot het bestuur. Met deze diverse achtergrond heeft de branchevereniging als Platform Parkeren Nederland een sterke vertegenwoordiging van de achterban.

 

Aan het begin van het jaar nam bestuurslid Taeke Tromp afscheid. Tijdens de najaarsvergadering nam André Wielaard afscheid. Hij had het voorzitterschap al overgedragen aan Eric Bavelaar. En in zijn laatste jaar heeft André aspirant bestuurslid Ciaran Dooijes helpen warmlopen als opvolger bestuurslid.  Zijn toetreding is aangenomen. De overige bestuursleden zijn Eric Bavelaar (Parkeren Delft), Ties de Groot (TedeGe Advies), Peter Dingemans (Parkam), Gijs van Lookeren Campagne (Ease2pay) en Erik Bosschaart (Bureau de Groot Volker).

 

Voorstellen nieuwe bestuursleden


Arnold Geytenbeek is sinds 2019 directeur-bestuurder van de Coöperatie ParkeerService. De Coöperatie is van en voor 14 gemeenten werkzaam en gespecialiseerd in alle aspecten van parkeren. ‘Door expertise, kennis en innovaties voor onze leden samen te brengen kunnen we optimale service verlenen tegen een maatschappelijk verantwoord tarief. Mijn motivatie om toe te treden tot het bestuur van de Vexpan is met name gelegen in het feit dat ik mij aangetrokken voel in de missie en doelstellingen van de Vexpan, te weten kennisoverdracht en netwerken. Deze doelstellingen maken ook onderdeel uit van de kernwaarden van de Coöperatie ParkeerService en door lid te worden denk ik een bijdrage te kunnen leveren op beide fronten. Het geeft mij de mogelijkheid om kennis op te doen over vraagstukken en oplossingen op het brede terrein van mobiliteit. Vanuit mijn kant zal ik kennis en ervaringen vanuit de Coöperatie inbrengen en van mijn eerdere werkervaringen.’

 

Ciaran Dooijes is sinds 2019 werkzaam voor Parkmobile Benelux B.V. en inmiddels zijn zij onderdeel van de EasyPark Groep. ‘Mijn motivatie om toe te treden tot het bestuur van de Vexpan is met name begonnen met mijn betrokkenheid bij het organiseren van het Vexpan Nationaal Parkeercongres van de afgelopen 5 jaar. In deze periode ben ik als nieuwkomer zonder specifieke parkeerachtergrond aardig ingeburgerd geraakt binnen de Nederlandse parkeerwereld en heb zo ook de Vexpan als brancheorganisatie leren kennen. Inmiddels heb ik veel mensen ontmoet en gesproken en vanuit mijn rol als Relatiemanager en salesconsultant heb ik met alle parkeergemeenten en operators in Nederland een goeie relaties opgebouwd. Zoals we tijdens ons recente Nationaal Parkeercongres hebben kunnen vaststellen is kennisoverdracht en het netwerken van cruciaal belang voor de ontwikkeling en toekomst van onze Parkeerbranche. Ik ben daarom ook trots en vereerd dat ik nu als bestuurslid van Vexpan ook mijn kennis vanuit mijn kant van onze parkeerwereld plus mijn uitgebreide netwerk kan delen. Ik wil mij zetten om de ambities van Vexpan en de gehele Nederlandse parkeerwereld naar een hoger doel te brengen.’

 

Meer informatie

> Ontmoet ons bestuur

> Bekijk onze ledenlijst

Tags

Verenigingsnieuws

Op de hoogte blijven?

Wil je op de hoogte blijven van onze nieuwsberichten? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief. Of volg ons op onze sociale media.

Ja, stuur mij de nieuwsbrief