Netwerkborrel: Brandveiligheid en parkeergarages

Over brandveiligheid en parkeergarages wordt veel gesproken. Maar wat is er daadwerkelijk aan de hand? Welke factoren spelen mee, waar niet iedereen zich van bewust is? Want iedereen denkt bij brand in garages aan de auto, maar hoe zit het bijvoorbeeld met de elektrische fietsen? Welke rol heeft Vexpan in deze context? Hierover gaat de Vexpan Netwerkborrel van 22 juni 2023.

 

De Vexpan werkgroep Brandveiligheid initieert een gethematiseerde netwerkborrel om met de Vexpan leden over Brandveiligheid en Parkeergarages door te praten. Zij praten ons ook bij over waarmee zij als werkgroep aan de slag willen, samen met de leden. De netwerkborrel vindt plaats bij Coöperatie Parkeerservice in Amersfoort, in de toepasselijke ruimte De Brand.

 

Presentaties
Onder meer Pieter Muller van FiFi4Marine zal een presentatie geven. Hij hield al een pitch tijdens de Vexpan Nieuwjaarsreceptie en leden willen hierover meer weten.

Sipke Castelein zal vanuit de #NAL (Nationale Agenda Laadinfrastructuur) een presentatie verzorgen ten aanzien van veiligheid en regelgeving .

Ook Bureau de Groot Volker verkeersonderzoek en Advies geeft een presentatie, namelijk over het Blusconcept Fire Isolator.

CLIP presenteert het onderzoek naar verzekerbaarheid wanneer het elektrisch laden toeneemt in parkeergarages en Peter Dingemans zal een korte update  geven over de voortgang van de CLIP werkgroep (Convenant Laadinfrastructuur In Parkeergarages).

 

 

Programma
14.30 uur Inloop met koffie en thee
15.00 uur Inhoudelijk programma, met aansluitend de borrel
18.00 uur Einde programma

 

Aanmelding
Wil je hierbij aanwezig zijn? Meld je dan aan. Voor leden is het gratis en niet leden € 40,- ex BTW.

 

Wie zitten er in Vexpan werkgroep Brandveiligheid?

Netwerkborrel: Brandveiligheid en parkeergarages

Datum

donderdag 22 juni

Tijd

14:30 - 18:00

Locatie

Coöperatie Parkeerservice in Amersfoort

Kosten

Gratis voor Vexpan leden | Niet-leden € 40,- ex BTW

Aanmelden

Tags

brandveiligheid parkeergarages netwerken