Innovatietour en nieuwjaarsreceptie

Afgelopen donderdag 11 januari jl. organiseerde Vexpan een unieke innovatietour met aansluitend de nieuwjaarsreceptie bij JOINN! in Houten.

INNOVATIETOUR: ‘HOE GEMAKKELIJK KUNNEN WE PARKEREN VOOR U MAKEN…!’

Op 11 januari jl. zijn we het nieuwe jaar weer goed van start gegaan met de innovatietour bij JOINN! in Houten met actuele materie. Data, data, data……en de grote kunst om daar waardevolle en zinvolle informatie van te maken voor de gebruiker. De gebruiker kan zijn de parkeerder, de beleidsmaker of de exploitant. Gebruiksgemak voor de parkeerder door integratie van on-street en off-street parkeren en bedrijfsoptimalisatie voor de exploitant/beheerder. We hebben daar twee voorbeelden van gezien in de presentatie van Parkmobile en EasyPark. Lees het volledige verslag over innovatietour hier.

Tijdens de aansluitende nieuwjaarsreceptie was er gelegenheid om met elkaar even terug te blikken op het afgelopen jaar. Lees hier een terugblik op 2017 en de vooruitzichten door Vexpan-voorzitter Monique Pluijm.

Hieronder vindt u een foto-impressie.

De presentatie van Parkmobile kunt u hier bekijken: 20180111 Presentatie Parkmobile - Innovatietour en nieuwjaarsreceptie 2018
De presentatie van EasyPark kunt u hier bekijken: 20180111 Presentatie EasyPark - Innovatietour en nieuwjaarsreceptie 2018

De Vexpan Innovatietour en Nieuwjaarsreceptie werden in 2018 mede mogelijk gemaakt door onze premium partner Parkmobile. De nieuwjaarsreceptie werd mede mogelijk gemaakt door EasyPark.

 

 

 

 

 

 

Bekijk hieronder de foto-impressie: