Innovatietour en nieuwjaarsreceptie

Op 9 januari 2020 nam Vexpan haar leden en relaties mee naar de Zuidas van Amsterdam voor de Vexpan Innovatietour en nieuwjaarsreceptie 2020: Beleef het nieuwe Amsterdam.

In de Visie Zuidas 2016 is vastgesteld dat het gebied Zuidas een gemengde stadswijk, met uniek karakter moet worden. Deze ontwikkeling is nog in volle gang. Dankzij de strategische ligging, dicht bij Schiphol en bij de Amsterdamse binnenstad, trekt het gebied gerenommeerde nationale en internationale bedrijven en instellingen aan. Ook komen er steeds meer mensen wonen. De vele ontwikkelingen zorgen voor allerlei vragen rondom mobiliteit en parkeren.

Tijdens de Innovatietour verdiepten we ons in de parkeerproblematiek èn de oplossingen van de Zuidas, zoals het inzetten van alternatieve vervoersmiddelen (MaaS) om de mobiliteitsdruk te verminderen, waarvoor recent een consortium is gevormd.

Nieuwjaarsreceptie

Na de innovatietour heeft Vexpan met haar leden het nieuwe jaar ingeluid door een toost uit te brengen tijdens de Vexpan nieuwjaarsreceptie!