Twyns

Bedrijfsgegevens

 

Kennismaking met TWYNS
TWYNS is uw partner op het gebied van digitaal toezicht en handhaving. Al 15 jaar geleden introduceerden wij digitale parkeerhandhaving in Amsterdam en inmiddels is ons stabiele en hoogwaardige platform actief in zeventien gemeenten in Nederland en daarbuiten. Het efficiënt ingerichte proces van TWYNS maakt gebruik van alle relevante interne en externe bronnen en zorgt voor een ontlasting van de organisatie, voorkomt fouten en onterechte boetes, versnelt de afhandeling en draagt bij aan de juiste inning van gelden.

 

Wat doet TWYNS
Bij TWYNS vinden we het belangrijk om samen met u te werken aan het vergroten van de bereikbaarheid, veiligheid en leefbaarheid van de omgeving. Wij bieden een applicatie en IT-platform waarmee u dit doel binnen handbereik heeft. Dit platform werkt in elke stap in het proces samen met het OM, CJIB, RDW en alle andere relevante partijen.

TWYNS biedt geavanceerde functies voor digitaal toezicht en handhaving. Met geoptimaliseerde routes gebaseerd op historische indicatoren, kunnen handhavers de meest efficiënte routes nemen om parkeerovertredingen te detecteren en te rapporteren. Het scannen van kentekens wordt ondersteund door verschillende methoden, zoals auto- en scooterscanners, smartphone-apps en vaste camera’s die 24 uur per dag werken. Het platform voldoet aan de AVG en WPG-richtlijnen en biedt ondersteuning voor de opvolging door handhavers, zowel voor fiscale als mulderovertredingen. Het platform genereert ook rapportages op basis van ingevoerde feiten, zoals betalingsbereidheid, parkeerdruk en bezoekersgraad, om een beter inzicht te krijgen in de parkeersituatie in een bepaald gebied. Door middel van ANPR-systemen gekoppeld aan het Twyns Red line platform leveren wij bijvoorbeeld bedrijfsparkeren gerelateerde oplossingen (inclusief whitelisting) en zijn de partner voor grote kantoorlocaties (on- en offstreet).

 

Visie
Door de opkomst van steeds groenere binnensteden, gaat het ons – en u – erom de bereikbaarheid, veiligheid en leefbaarheid in de omgeving te vergroten.

 

Waarom lid van Vexpan geworden
Als het gaat om de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van parkeren, is het van groot belang om goed op de hoogte te blijven. Daarom vinden wij bij TWYNS het bespreken van de laatste innovaties, samen met het onderhouden van contacten en netwerken, van essentieel belang. Wij geloven namelijk dat het delen van kennis en ervaringen tussen verschillende partijen kan leiden tot zeer waardevolle inzichten, die uiteindelijk kunnen leiden tot betere oplossingen voor de uitdagingen van parkeren in onze steden. Door gezamenlijk te werken en te leren, kunnen we samen de toekomst van parkeren vormgeven en bijdragen aan de leefbaarheid in onze steden.

 

Verwachtingen van Vexpan
TWYNS heeft zich aangesloten bij Vexpan om de mogelijkheid te hebben om te netwerken en contacten te leggen met andere professionals in de parkeerbranche. Door deel te nemen aan het platform kunnen wij in gesprek gaan met anderen en kennis delen over de laatste innovaties en ontwikkelingen op het gebied van parkeren.

 

 

Twyns B.V.
Koos Postemalaan 6
1217 ZC  Hilversum
+31 (0)35 – 760 24 22

www.twyns.com

 

Contactpersonen

Pieter Jonckheer pieter.jonckheer@twyns.com
Erik Dijkshoorn erik.dijkshoorn@twyns.com

Sector

Lid Vexpan