Normec Fire Safety & Security

Normec Fire Safety & Security is een ISO 17020 type A geaccrediteerde inspectie-instelling voor brandveiligheid, gevestigd in ’s-Hertogenbosch. We zijn met ons team actief door heel Nederland. Hoewel Normec FSS nog een jong bedrijf is, hebben we toch al jarenlange ervaring in de brandveiligheidsbranche!

 

Binnen Normec FSS richten wij ons op de inspecties op het gebied van brandveiligheid. Je hoopt natuurlijk dat je je brandbeveiligingssysteem nooit nodig hebt, maar dat neemt niet weg dat je op alles voorbereid moet zijn. Een inspectie is hét middel om vast te stellen of het brandbeveiligingssysteem functioneert en doet wat het moet doen als het erop aankomt. In veel gevallen is het (volgens het bouwbesluit) verplicht om een inspectie te laten doen en dan kun je er maar beter voor zorgen dat je dit door een professionele partij laat uitvoeren.

 

Specialist in brandveiligheidsinspecties parkeergarages
Normec FSS is gespecialiseerd in het inspecteren van parkeergarages. Vanwege onze expertise binnen deze branche zijn we ook aangesloten bij Vexpan, hét platform voor parkerend Nederland. Brandveiligheid in parkeergarages wordt steeds belangrijker door de toenemende vuurlast in een parkeergarage. Denk aan de opkomst van de elektrische auto’s en waterstofauto’s. Als premium partner van Vexpan staan we altijd voor alle leden klaar voor vragen over de brandveiligheid in parkeergarages.

 

Bedrijfsgegevens

Normec Fire Safety & Security

Balkweg 3, 5232 BT ’s Hertogenbosch

+31 (0)73 3039 050

www.normecfss.nl

 

Contactpersonen

Koen Jagers
06 – 82 21 19 54

Sector

Inspectie Veiligheid Brandveiligheid Certificering

Premium Partner