Een frisse blik van Vexpan Young

Heb je als gemeente een vraagstuk over parkeren en wil je een frisse blik? De Vexpan Young Professionals denken mee. Deel de casus en samen met jullie komen zij graag tot nieuwe ideeën. Over auto parkeren, fietsparkeren of parkeren in relatie tot deelmobiliteit. Een mooie manier om kennis te delen.

 

Vexpan Young Professional is de jongerentak van onze brancheorganisatie. Als jonge professionals organiseren wij een aantal keer per jaar sessies waarin we een actueel en breed parkeervraagstuk behandelen. Nieuwsgierig naar hoe wij vraagstukken aanpakken, of hoe je deel kan nemen aan Vexpan Young Professionals? Neem dan contact op met Edwin van der Gracht via info@vexpan.nl.

 

Aanpak casus parkeren en deelmobiliteit

 

Een sessie beginnen wij met een frisse blik. Wij zorgen ervoor dat de juiste kennis en expertise vooraf aan tafel zit. Tijdens zo’n sessie proberen we zoveel mogelijk open te brainstormen. Denk ook aan rollenspellen; hoe zie je nou vanuit verschillende stakeholders zo’n probleem? En we houden gewoon een inhoudelijke discussie. Samen willen we tot nieuwe ideeën komen.

 

> Lees hier een voorbeeld van een casus van de gemeente Leiden

> Lees hier een voorbeeld van een casus van de gemeente Rotterdam

 

Verbinding jonge professionals parkeerbranche

 

Verjonging betekent vernieuwing. Een ontwikkeling die we als brancheverenging belangrijk vinden en graag faciliteren met Vexpan Young. Bedoeld voor kennis delen en netwerken. De jonge professionals behandelen vraagstukken van Vexpan leden met een frisse blik.

 

Wat beweegt jonge professionals? Hoe bind je ze aan de parkeerwereld? Wat hebben ze nodig om echt betrokken te blijven? Hoe stimuleer je de ontwikkeling en zorg je voor een soepele samenwerking tussen de verschillende generaties? Waar is behoefte aan vanuit hun blik op de parkeerwereld? Hoe zouden zij vanuit hun gezichtsveld een Vexpan optuigen? De professionals van Vexpan Young gaan op zoek naar antwoorden op deze en nog veel meer vragen.

Doe mee met Vexpan Young

Wij zijn interessant voor jongeren die bezig zijn met allerhande parkeer- en mobiliteitsvraagstukken.

 

Lijkt het jou nou leuk om een keer mee te doen aan zo’n sessie of om met ons in contact te komen? Stuur dan een berichtje naar Edwin van der Gracht.

Stuur een e-mail

Aanmeldformulier lidmaatschap

"*" geeft vereiste velden aan

Organisatie

Contactpersoon

Gegevens facturatie

Verklaring*