Wat weten we van onze parkeerders?

Op donderdag 8 november a.s. vindt de laatste Vexpan lunchbijeenkomst van 2018 plaats. Het onderwerp van de laatste lunchbijeenkomst is ‘Wat weten we van onze parkeerders?’.

Olaf van Rijn van Whooz en Wouter Steenstra van Monit hebben de beschikking over veel data en kunnen op basis daarvan inzicht geven in wie onze parkeerders zijn en wat hen beweegt. Noodzakelijke kennis om optimaal in te spelen op klantwensen en om adequaat parkeerbeleid te kunnen voeren. Welke effecten zijn met gratis, of goedkoper parkeren bijvoorbeeld te verwachten? Door te weten wie je klanten zijn en wat hen beweegt kan beter parkeerbeleid worden opgesteld.

De kracht van Whooz ligt in het verzamelen en beschikbaar stellen van de beste kwaliteit huishouddata en segmentatiegegevens. Daarin zijn ze onafhankelijk. De propositie van Whooz is onder meer in te zetten voor hoogwaardige analyses van doelgroepen van parkeerplaatsen en -garages. Zij werken voor tal van organisaties, waaronder Schiphol, gemeentes en Ahold Delhaize.

Monit levert historische en actuele, informatie over het gebruik van parkeervoorzieningen en levert daarmee onder andere een gedetailleerd inzicht over wie, waar en wanneer parkeert.

AANMELDEN

Leden van Vexpan kunnen de innovatietour voor slechts € 75,- excl. btw bijwonen. Van niet-leden vragen we € 150,- excl. btw.

Wij zien uit naar uw komst. Kunt u toch niet aanwezig zijn? Laat ons dit zo snel mogelijk weten. U kunt zich altijd laten vervangen door een collega. Vóór 1 november 2018 kunt u kosteloos annuleren. Bij annulering na 1 november 2018, of bij no-show, wordt het volledige deelnamebedrag excl. btw in rekening gebracht.

U KUNT ZICH HIER AANMELDEN