Vexpan verwelkomt nieuw lid: Monotch

Vexpan heet Monotch van harte welkom als nieuw Vexpan-lid!

Monotch richt zich op het slim, veilig en duurzaam maken van mobiliteit in Europa door data, services en transacties met elkaar te verbinden. Om dit te bereiken, ontwikkelt en realiseert het bedrijf Smart Mobility Platforms.

Monotch heeft ruime ervaring als ‘data makelaar’ van parkeer- en openbaar vervoer data en het omsluiten van mobiliteitsdata uit verkeersregelinstallaties en andere wegkantsystemen voor service providers, automotive industrie, wegbeheerders, hulpdiensten en uiteindelijk de weggebruiker.

Monotch is gevestigd in het Brabantse Made en is opgericht in 2015. Het Monotch team is actief in heel Europa.

Waarom lid van Vexpan?

Vexpan is de branchevereniging van de parkeerexploitanten in Nederland. Voor ons een ideale vereniging om deel van uit te maken. Graag dragen wij bij om actief informatie en kennis te delen binnen deze branchevereniging. Wij willen graag door middel van deelname aan events en activiteiten in de branche actief bijdragen aan de ontwikkeling van de branche binnen de totale mobiliteitsontwikkeling. Daarnaast zijn wij ook van mening dat er bepaalde onderwerpen zijn waar de branche als geheel belang bij heeft om deze op een hoger niveau onder de aandacht te brengen. Dit alles om de kwaliteit van parkeren als onderdeel van de totale reisbeleving naar een ander niveau te brengen en klaar te maken voor een toekomst die gebaseerd is op mobility as a service.

Ook lid worden van Vexpan? U kunt hier meer lezen over het lidmaatschap.