Vexpan verwelkomt Brickyard als nieuw lid

Vexpan heet Brickyard van harte welkom als nieuw lid. Yorick Rohof, Managing Director van Brickyard BV vertelt ons onder andere waarom Brickyard voor Vexpan heeft gekozen:

 

 

 

Waarom Vexpan?

Als actief lid van Vexpan delen we onze kennis graag en denken we mee over innovaties in mobiliteit. Op die manier dragen we ons steentje bij aan de leefbaarheid van steden. Vexpan biedt Brickyard toegang tot een breed platform voor mobiliteitsvraagstukken. We zien er naar uit om kennis en ervaring in de mobiliteitssector uit te wisselen met andere leden.

Verkeersstromen in goede banen leiden

Veiligheid, leefbaarheid en bereikbaarheid zijn de grote uitdagingen voor mobiliteit en verkeer op dit moment. Met de inzet van de juiste toepassingen zijn gemeenten en parkeerbeheerders in staat om hun verkeerstromen in goede banen te leiden.

Brickyard is specialist in technische innovaties voor verkeer en parkeersystemen. Via hard- en software ontwikkelt Brickyard efficiënte oplossingen voor onder andere camera- en parkeerhandhaving en parkeersystemen. Gemeenten kunnen met onze systemen hun mobiliteit en handhavingsbeleid optimaliseren. Bijvoorbeeld via camerahandhaving en met de inzet van scanauto’s. Aan beheerders van parkeerplaatsen bieden wij een bewezen parkeersysteem op basis van kentekenherkenning, met maximaal comfort voor gebruikers.

Het verhaal van de mobiliteit

Om mobiliteit in een stad te meten zetten steden sensoren in, die samen enorme hoeveelheden data verzamelen. Slim gecombineerd vertellen die data samen het verhaal van de mobiliteit van een gebied. En dat slimme combineren is nou precies de reden waarom Brickyard bestaat. Wij vertalen data naar de juiste inzichten en zetten die door naar intuïtieve applicaties. We koppelen sensoren en verbinden deze ook met applicaties van derden. Om deze data zo verder te verrijken en te analyseren.

Ons paradepaard is dan ook een intelligente, robuuste en flexibele backoffice. Stevig genoeg om heel veel data te verzamelen en slim genoeg om alles te combineren. Op basis daarvan kunnen steden overkoepelende analyses uitvoeren, waarmee ze op duurzame wijze hun leefbaarheid en mobiliteit kunnen bevorderen. We leveren daarnaast we ook complete systemen, inclusief hardware, zoals ANPR-camera’s.

www.brickyard.eu