Vexpan lunchbijeenkomst: de mobiliteitshub

De mobiliteitshub: Een fysieke ruimte waarin de mobiliteitsbehoefte van de diverse doelgroepen in een gebied wordt geaccommodeerd. Maar wie zijn die doelgroepen? Hoe bepaal je hun mobiliteitsbehoefte en welke ontwerpuitdagingen kent zo’n fysieke ruimte? Zomaar een voorbeeld van vragen die tijdens de Vexpan lunchbijeenkomst ‘De mobiliteitshub’ op 7 november a.s. zullen plaatsvinden. Daarbij staat één ding vast: het gaat vandaag niet alleen meer over autoparkeren.

Ernst Bos (Spark) en Jos Verhulst (31 West) zijn tijdens de lunchbijeenkomst de sprekers en zullen van 12.00 uur – 14.00 uur u hier meer over vertellen.

Ernst Bos (Spark)

De toenemende verdichting van steden en dorpen vraagt om een nieuwe visie op mobiliteit en parkeren. Iedereen zijn eigen parkeerplaats past eenvoudig niet meer, terwijl de vraag naar goede fietsvoorzieningen en deelmobiliteit sterk toeneemt. Hoe zorgen we dat bij gebiedsontwikkelingen mobiliteit en het parkeren van voertuigen duurzaam wordt ingepast? Aan de hand van de nieuwe proceswijzer ‘parkeren en duurzame gebiedsontwikkeling’ van het CROW bespreekt Ernst Bos de kansen voor de toekomst.

Jos Verhulst (31 West)

Aan de hand van zijn ervaringen neemt Jos Verhulst ons mee in een verhaal over de uitdagingen die een ontwikkelaar heeft bij het tot stand komen van een Mobiliteitshub. Ontwikkelingen voor een toekomst die niet zeker is. Hoe overtuig je een lokale overheid om daarin risico’s te nemen?

AANMELDEN

Leden van Vexpan kunnen de lunchbijeenkomst voor slechts € 75,- excl. btw bijwonen. Van niet-leden vragen we € 150,- excl. btw.

Wij zien uit naar uw komst. Kunt u toch niet aanwezig zijn? Laat ons dit zo snel mogelijk weten. U kunt zich altijd laten vervangen door een collega. Vóór 31 oktober 2019 kunt u kosteloos annuleren. Bij annulering na 31 oktober 2019, of bij no-show, wordt het volledige deelnamebedrag excl. btw in rekening gebracht.

U KUNT ZICH HIER AANMELDEN