Themadag gemeenten 2018: Parkeren ↔ Gedrag

Op 5 juni a.s. organiseert de commissie gemeenten van Vexpan de themadag gemeenten 2018, specifiek bedoeld voor diegenen die binnen gemeenten verantwoordelijk zijn voor het mobiliteits-/parkeerbeleid en de uitvoering ervan. Stap op 5 juni even uit de waan van alledag, laat u inspireren en praat mee over een leefbare binnenstad!

Parkeren ↔ Gedrag

We zijn die dag te gast bij de gemeente Almere.
Het hoofdthema is: ‘parkeren ↔ gedrag’. Hoe kunnen we gedragskeuzes van parkeerders beïnvloeden zodat gemeentelijke doelstellingen anders dan op prijs worden bereikt? Hoe is gedrag te benaderen en hoe om te gaan met gedragsexperimenten? En met een blik op de toekomst: moeten we nieuwe kentallen toepassen of normen helemaal loslaten?
Deze en nog meer (praktische) thema’s geven inspiratie en handreikingen voor een leefbare binnenstad, voor nu en de toekomst. Uiteraard is er ook veel ruimte voor uitwisseling van kennis, ervaringen en discussie. Wacht niet langer; meld u aan!

Bekijk hier het programma van de themadag gemeenten.

Aanmelden

Van Vexpan gemeenteleden vragen we een eigen bijdrage van €90,- (excl. btw). Niet-gemeenteleden betalen €175,- (excl. btw). Na aanmelding geldt een no-show regeling. U kunt zich tot 29 mei a.s. aanmelden voor deze themadag, een must voor iedereen die binnen gemeenten verantwoordelijk is voor het mobiliteits-/parkeerbeleid en de uitvoering ervan!