Terugblik Vexpan nieuwjaarsbijeenkomst en -receptie

Donderdag 14 januari 2021 trapte Vexpan samen met Alwin Bakker van Future Mobility Network 2021 het jaar digitaal af met een Vexpan nieuwjaarsbijeenkomst en -receptie. De bijeenkomst werd geopend door Vexpan voorzitter André Wielaard.

Alwin Bakker, founder van the Future Mobility Netwerk, ging dieper in op de toekomst van parkeren door allerlei voorbeelden van innovatieve mobiliteit te delen. Hebben wij bijvoorbeeld nog wel vaste parkeerplaatsen nodig?! Zijn bijdrage kunt u hieronder volledig terugkijken.

Het tweede gedeelte van de middag bestond uit een sessie ‘ontmoet het bestuur’, waarbij de deelnemers in groepen werd verdeeld, om met het bestuur van Vexpan te kijken naar welke lange termijn veranderingen zij, met de kennis van vandaag, verwachten voor de komende jaren (al dan niet als gevolg van COVID-19); maar ook om het bestuur – en elkaar – weer even te spreken.

Daarin kwam naar voren hoe belangrijk dat sociale aspect is. Er zijn veel mooie ideeën geopperd om op enige wijze toch in contact met elkaar te blijven. Denk bijvoorbeeld aan een ‘koffiebreak’ om even online met elkaar te kunnen netwerken, of – wanneer dit weer kan – om samen in groepen een wandeling te maken.

Ondanks we niet fysiek samen konden komen, kijken we terug op een mooie bijeenkomst en een goede start van 2021.