Sprankelende Herma Hulst wederom dagvoorzitter Vexpan Nationaal Parkeercongres

Vorig jaar verraste zij de bezoekers van het Vexpan Nationaal Parkeercongres 2018 met een lied over de belevenissen van een parkeerconsument op muziek van Bløf.

Of zij dat op 10 oktober opnieuw zal doen is nog de vraag, maar wij zijn blij u te kunnen berichten dat Herma Hulst wederom de rol van dagvoorzitter van het Vexpan Nationaal Parkeercongres op zich zal nemen. Het congres staat in het teken van ‘Duurzaamheid in mobiliteit & parkeren’ en wordt gehouden in het congrescentrum van de RDM (Rotterdamsche Droogdok Maatschappij).

Herma verdiende haar sporen in de strategische communicatie. Eerst als hoofd communicatie bij UTZ Certified, Radio Netherlands Worldwide, Oikocredit en andere internationale koplopers in de duurzaamheid, persvrijheid en ontwikkelingssamenwerking. En later als zelfstandig consultant in onder andere de mobiliteitssector. Zo leidde zij onder meer diverse malen de communicatie voor de Randstedelijke netwerkorganisatie BEREIK!. Recent treedt zij vooral op als inspiratiekracht voor onder meer Rijkswaterstaat, de RDW, diverse hogescholen en vele andere organisaties. Haar optredens als dagvoorzitter, facilitator, docent/trainer, trainingsacteur en zangeres kenmerken zich door dynamiek en creativiteit. De rode draad: mensen in beweging brengen voor zaken die er werkelijk toe doen.

Via de website van Vexpan zullen wij u steeds informeren over het programma.

Vexpan: van, voor en door leden!

Aan het succes van het Vexpan Nationaal Parkeercongres 2019: ‘Duurzaamheid in mobiliteit & parkeren’ wordt gewerkt door de Vexpan-projectgroep: Peter Dingemans (ParKam/bestuur Vexpan), Stan van de Hulsbeek (Spark), Ciaran Dooijes (Parkmobile), Martin Curfs (Inpublic) en Angelique Breukel (Gemeente ’s-Hertogenbosch).

 

Vexpan Nationaal Parkeercongres 2019

Het Vexpan Nationaal Parkeercongres vindt op 10 oktober 2019 plaats in het congresgebouw van de RDM. Iedereen is welkom! Aanmelden is mogelijk via Vexpan.nl, hou de website en de Vexpan social media kanalen tevens in de gaten voor updates rondom het congres.

Tot 10 oktober!