Parkeervak nieuwe stijl: dag 1 succesvol ontvangen

Op woensdag 17 april startte in hal 7 van de Brabanthallen in ‘s-Hertogenbosch de vernieuwde editie van ParkeerVak. Nieuw aan deze editie is het Arena-concept en verscheidene kennis- en spotlightsessies.

De stands staan in een ring. Er is dus geen plaats waar men liever niet wil staan. Alles gebeurt binnen de ParkeerVak-Arena met in het midden een ontmoetings- en kennisplein en in het theater worden kennissessies gehouden.

Goedbezochte kennis- en spotlightsessies

Tijdens dag 1 trokken sprekers Jacob de Vries (Trajan), Paul Rijnders (adviseur gemeente Amsterdam), Bas Bullens (Essent), Marco de Jong (Empaction), Christiaan Kwantes (Goudappel Coffeng), Giuliano Mingardo (Erasmus Universiteit Rotterdam), Daniel Di Tella (BKS Parking) en Carlo van de Weijer (TU Eindhoven) met interessante en uitdagende onderwerpen, soms op interactieve wijze, telkens een volle zaal. Ook de spotlightsessies van Wego carsharing, ARS T &TT, Wheelylift, Fietsdock, Spark, Desyde (2Park), Parkncharge, Allsens, Shign en Lohr Liften werden goed bezocht. Spotlightsessies vonden plaats in de stand van de exposanten zelf, waar alle bezoekers konden aanhaken.

Met piepende banden…

Vexpan-bestuurslid Martje Hoofs kondigde alle kennis- en spotlightsessies op originele wijze aan. Rijdend in een golfkar, bewapend met megafoon, reed zij rondjes over de vloer om alle bezoekers en standhouders te informeren over de eerstvolgende sessie die plaats zou vinden zodat iedereen op de hoogte was van wanneer welke sessie begint.

Bekijk hieronder een foto-impressie: