ParkeerVak 2019: inschrijving geopend!

Op 17 en 18 april a.s. wordt opnieuw dé beurs waar iedereen die met parkeren, een belangrijke schakel in de mobiliteitsketen, van doen heeft, georganiseerd in De Brabanthallen in Den Bosch. Het centrale thema is ‘Transitie in Mobiliteit & Parkeren’.

ParkeerVak borduurt met dit thema voort op het succesvolle Parkeercongres dat jl. oktober gehouden werd in Eindhoven. Het evenement wordt een goede mix van interactie, kennisoverdracht en innovaties. 

Creatieve oplossingen en innovaties in de parkeersector worden door Vexpan omarmd. Daarom ook ondergaat ParkeerVak 2019 een mooie transitie. Alles staat in het teken van vernieuwing, interactie, ontmoeten, kennis halen en brengen.  Met sprekers van naam, kennis- en discussiesessies, exposanten die hun meest recente innovaties laten zien en een unieke avondopenstelling op de eerste beursdag.

Nieuw is ook de beursopstelling. De stands van de exposanten staan in een ring, dus alle exposanten hebben de beste plaats. Alles gebeurt binnen de ParkeerVak-Arena met in het midden een ontmoetings- en kennisplein!

Antwoord op parkeervragen

Of het nu gaat om on-street of off-street parkeren, bouw, techniek of dienstverlening, parkeren voor de binnenstad, bedrijfsterrein, woning- of winkelcomplex, tijdens ParkeerVak 2.0 vinden bezoekers het antwoord op hun parkeervraag.

Wie gaat u ontmoeten?

Adviesbureaus, architecten, aannemers, dienstverleners op parkeergebied, exploitanten van parkeervoorzieningen, gemeenten, installatiebedrijven, leveranciers van parkeerapparatuur, energiebedrijven, de Retail, Vastgoed-, Zorgsector, etc.

Kortom, ParkeerVak 2.0 is een niet te missen evenement! Laat deze unieke gelegenheid om nieuwe mensen te bereiken, te netwerken en kennis en ervaring uit te wisselen dus niet aan u voorbijgaan

Exposeren

Bent u geïnteresseerd is in deelname aan de expositie? Vraag dan vandaag nog informatie aan