ParkeerVak 2.0: Transitie in Mobiliteit & Parkeren

Nederland kent een hoge parkeerdruk en dat vraagt om inventieve en innovatieve oplossingen, steeds weer. Vexpan, hét Platform voor Parkeren in Nederland, realiseert samen met 2XPO ParkeerVak 2019. Parkeervak 2019 vindt plaats op 17 en 18 april a.s. in de vernieuwde entreehal van de Brabanthallen in een geheel nieuwe opzet. 

Het tweejaarlijkse vakevent laat op nationaal niveau de parkeersector zelf, maar zeker ook de andere branches voor wie parkeren van eminent belang is, kennismaken met de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van parkeren. Of het nu gaat om on-street of off-street parkeren, bouw, techniek of dienstverlening, parkeren voor de binnenstad, bedrijfsterrein of woningcomplex, op ParkeerVak 2019 vinden bezoekers het antwoord op hun parkeervraag. Zowel de inhoud als de beurs zijn niet beperkt tot sec het parkeervak. Om de uitdagingen in mobiliteit op te kunnen lossen is meer nodig en dat vindt men op Parkeervak 2019.

Parkeervak 2019: Nieuwe opzet! Kennis delen, interactie, innovatie

Vexpan is het aanspreekpunt voor alle doelgroepen als het om parkeren in de meest brede zin gaat. Het centrale thema is ‘Transitie in Mobiliteit & Parkeren’. Parkeervak 2.0 borduurt met dit thema verder op het succesvolle Parkeercongres dat in het najaar gehouden werd in Eindhoven. Het event wordt een goede mix van interactie, kennisoverdracht en innovaties.

Creatieve oplossingen en innovaties worden door Vexpan omarmd. Daarom ondergaat Parkeervak 2019 een mooie transitie. Alles staat in het teken van vernieuwing, interactie, ontmoeten en kennisdeling. Met sprekers van naam, kennis- en discussiesessies en exposanten die hun meest recente innovaties laten zien. Parkeervak 2019 is een niet te missen event!

Het centrale thema ‘transitie’ geldt in het bijzonder ook voor de ParkeerVak-editie van 2019. ParkeerVak 2.0 ondergaat namelijk ook een belangrijke transitie. Waar de ParkeerVak voorheen wellicht meer als typische vakbeurs met een zwaartepunt op technische oplossingen voor de eigen achterban werd gezien, wordt er vanaf de 2019 editie een andere koers ingeslagen. Daarbij biedt de nieuwe ParkeerVak-formule een mooie balans tussen het congresprogramma en interactie met aanwezige exposanten en bezoekers.

Arena-style

Gebaseerd op de overweldigende en vooral ook positieve respons van een onder Vexpan-leden gehouden enquête wordt ParkeerVak 2019 een unieke combinatie van succesvolle Vexpan Nationale Parkeercongres-onderdelen. Er is gekozen voor een Arena-concept met een standopstelling in de vorm van een ring, dus er zijn geen plaatsen waar je liever niet wilt staan! Alles gebeurt binnen de ParkeerVak-Arena met in het midden een ontmoetings- en kennisplein!

Het event wordt daarmee een combinatie van een congres en een beursevent en biedt samen met zogenaamde ‘spotlight’ sessies volop interactie.

Programma

Er wordt hard gewerkt aan een stevig en uitdagend programma met actuele congres- en debatcomponenten voor beide ParkeerVak-dagen. De projectgroep bestaat uit vertegenwoordigers uit de parkeer-, mobiliteits- en retailbranche.

Vanuit verschillende invalshoeken komen thema’s zoals binnenstedelijke, economische, retail-, vastgoedontwikkelingen en trends aan bod maar ook praktijkcases en technologische ontwikkelingen vanuit het bedrijfsleven en universiteitshoek krijgen hierbij een podium.     

Doelgroepen

ParkeerVak 2019 staat in het teken van interactie, netwerken, kennisoverdracht en is uitnodigend voor professionals van binnen en buiten de parkeerbranche, dus ook de aanpalende vakgebieden (mobiliteit, smart cities, retail, vastgoed- en de zorgsector) worden erbij betrokken omdat zij een onlosmakelijk deel van de hedendaagse mobiliteits- & parkeervraagstukken en oplossingen zijn.

Deelnemen als exposant

Wilt u deelnemen als exposant? Om het u als exposant zo makkelijk mogelijk te maken om aan ParkeerVak 2019 mee te doen zijn er zgn. standaard standbouw-stands beschikbaar die ervoor zorgen dat exposanten met minimale voorbereiding goed voor de dag kunnen komen. Exposanten kunnen zich zo optimaal concentreren op de inhoud die ze willen presenteren of kunnen hun voorbereiding stoppen in spotlight-sessies.

Maak uw interesse kenbaar en de beursorganisatie neemt contact met u op.

ParkeerVak bezoeken

Registreer u vandaag nog als bezoeker van dit niet te missen evenement op www.parkeervak.nl!

Highlights ParkeerVak 2019

  • 17-18 April Brabanthallen Den Bosch, Hal 7.
  • Overkoepelend thema: Transitie in mobiliteit & parkeren. 
  • Exposanten kunnen dit thema terug laten komen in hun aanwezigheid en spotlight-sessies.
  • ParkeerVak 2019, vernieuwend concept met een kwalitatief hoogwaardige uitstraling.
  • Expo en stands in een Arena-setting, intiemer, catering en services van hoge kwaliteit.
  • Er komt een avondopenstelling op 17 april tot ca. 20.00 uur. Deze sluit aan op een discussiesessie aan het einde van de middag die doorloopt in de avond met een hapje en een drankje in de Arena.