Nieuwe parkeergarage Rotterdam Alexander opgeleverd

Afgelopen week heeft Continental Car Parks de nieuwe parkeergarage P2 MM25 aan de Marten Meesweg in Rotterdam succesvol opgeleverd aan opdrachtgever OVG Real Estate.

Parkeerbehoefte

De Marten Meesweg wordt gekenmerkt door grote kantoorpanden gelegen nabij het winkelcentrum Alexandrium. Dit winkelcentrum bestaat uit verschillende onderdelen die samen één van de grootste winkelcentra van Nederland vormen. Alexander is een prominente kantoorlocatie met enkele grote panden zoals het Lotus complex. Door herontwikkeling zijn diverse huurders aan het gebied toegevoegd en ontstond er behoefte aan extra parkeercapaciteit met opslagruimte.

Demontabel

De nieuwe tweelaags parkeergarage heeft een capaciteit van 250 parkeerplaatsen en 400 mmagazijnruimte en is gerealiseerd volgens het demontabele Flexideck parkeersysteem van Continental Car Parks. De basis is een staalconstructie met slanke kolommen en prefab betonvloeren met architectonische vloercoating. Een parkeermanagement systeem leidt gebruikers snel naar de beschikbare parkeerplaatsen.

Via Carparks.nl