Vexpan verwelkomt nieuwe leden

Vexpan heet drie nieuwe leden welkom: Soprema uit IJlst, Storax uit Zwijndrecht en de VBR uit Naarden.

Soprema-Alsan

Soprema-Alsan legt zich toe op de allernieuwste producten en innovatieve technieken voor vloeibare waterdichting en isolatie en hun toepassingsmogelijkheden.

Storax

Storax is een allround leverancier van een compleet programma bouwspecialiteiten. Voor de parkeerbranche zijn vooral interessant de voegprofielen voor parkeergarages, lamellenwanden ter bescherming van installaties en voor ruimten die ventilatie nodig hebben. Uniek zijn de vluchtluiken die, zelfs als ook de noodstroom is uitgevallen, geopend kunnen worden.

VBR

Ook de Vereniging van gecertificeerde BetonReparatiebedrijven (VBR) sloot zich aan. Parkeergarages die gedurende lange tijd hun klanten een veilig onderkomen kunnen bieden, dat is het resultaat van duurzaam onderhoud. Daartoe moet worden gestart met onderhoud en bescherming van de betonconstructie al voordat schade zichtbaar is. Geen sexy onderwerp, maar wel belangrijk. Om de gedegen kennis en ervaring van de VBR als het gaat om constructief betonherstel en betononderhoud nog beter te kunnen delen met de parkeerbranche, heeft de VBR besloten om lid te worden van Vexpan. De VBR is overigens geen onbekende voor Vexpan. Samen is gewerkt aan een handleiding van parkeervoorzieningen voor duurzaam, planmatig onderhoud van parkeervoorzieningen voor eigenaren en exploitanten van parkeergarages.