Next Mobility: een toekomst vol innovaties en oplossingen

Hoe ziet een duurzame mobiliteitsketen eruit, welke nieuwe ontwikkelingen zien we opkomen? Maar vooral, wat gaat de toekomst ons brengen? Op die brandende vragen laat trendwatcher duurzaamheid en technologie Melanie van Polen op 10 oktober a.s. tijdens het jaarlijkse Vexpan Nationaal Parkeercongres haar licht schijnen.

Meet the future

Melanie is trendwatcher via haar trendbureau Meet the Future. Na gewerkt te hebben in de mediabranche, IT-wereld en het bankwezen heeft zij haar eigen trendbureau opgericht. Daarmee helpt ze organisaties toekomstkansen te zien én in te zetten op gebied van duurzaamheid en technologie. Door die kansen in te zetten blijf je als organisatie ook in de toekomst relevant. Melanie geeft trendpresentaties en workshops zodat je vol inspiratie en handvatten aan de toekomst begint!

Next mobility

Tijdens de trendpresentatie ‘Next Mobility’ laat Melanie de wereld van duurzaamheid op gebied van mobiliteit en parkeren zien. Welke trends hebben invloed op onze mobiliteit en parkeerbeleid en hoe beïnvloed dat onze samenleving? Wat gaan we merken van al die concepten en innovaties? Er komen voorbeelden voorbij van organisaties die op gebied van duurzaamheid of technologie iets speciaals doen, wat kunnen we daar nu al van leren? In een beeldende presentatie neemt ze je steeds verder mee naar de toekomst: een toekomst vol innovaties en oplossingen.

Vexpan Nationaal Parkeercongres 2019

Het Vexpan Nationaal Parkeercongres vindt op 10 oktober 2019 plaats in het congresgebouw van de RDM. Iedereen is welkom! Aanmelden is mogelijk via Vexpan.nl, hou de website en de Vexpan social media kanalen tevens in de gaten voor updates rondom het congres.

Tot 10 oktober!