Mall of the Netherlands: een 4-sterren parkeerervaring!

Het grootste overdekte shopping centrum van Nederland is vandaag geopend in Leidschendam. Westfield Mall of the Netherlands.

4000 gratis parkeerplekken

De belangrijkste troef kunnen zomaar de 4000 gratis parkeerplekken zijn onder en bij de Mall. Nu de retail in de binnenstad van Den Haag en op andere plekken aan de beademing ligt vanwege de coronacrisis, zou de Westfield Mall of the Netherlands de ‘patiënt’ hiermee het laatste zetje kunnen geven.

Bij the Mall of the Netherlands draait alles om het bieden van een hoog service niveau aan haar bezoekers. Het zogenoemde 4-sterren programma. Dit service niveau wordt doorgevoerd in alle aspecten van de locatie en parkeren is daar een ontzettend belangrijk onderdeel van. Met verwachte bezoekersaantallen van 12 tot 14 miljoen per jaar is een goede doorstroom van essentieel belang. Door middel van geïntegreerde kentekenherkenning en een parkeerverwijssysteem wordt het inrijden en het vinden van een parkeerplek zeer gemakkelijk én efficiënt. Hier begint de bezoeker zijn ‘dagje uit’ met een uitermate prettige parkeerervaring! 

Lees de volledige artikelen op www.ad.nl en www.scheidt-bachmann.nl