Maarten Kansen, kennisinstituut voor mobiliteitsbeleid (KiM) tijdens het Nationaal Parkeercongres 2018

Tijdens het Vexpan Nationaal Parkeercongres 2018 zal ook Maarten Kansen van het kennisinstituut voor mobiliteitsbeleid (KiM) spreken.

Maarten is wetenschappelijk medewerker bij het Kennisinstituut voor Mobiliteitsbeleid (KiM). Het KiM is een onderzoeksinstituut dat valt onder het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat. Maarten heeft onlangs een studie afgerond waarin de rol van de overheid bij parkeren centraal staat. In zijn lezing zal Maarten deze studie toelichten. Hij gaat daarbij in op het gemeentelijk parkeerbeleid en met name op potentiële rollen voor de rijksoverheid.
Opgeleid als celbioloog aan de universiteit van Leiden en gepromoveerd aan de Erasmusuniversiteit, werkt Maarten sinds 2001 bij het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat. Hij is daar begonnen als beleidsmedewerker op het gebied van de luchtvaart. Sinds 2009 is hij wetenschappelijk medewerker bij het Kennisinstituut voor Mobiliteitsbeleid (KiM). Hier is hij een all round onderzoeker. Zo heeft hij onder andere studies gepubliceerd over een duurzame luchtvaart en een duurzame maritieme sector, over stedelijke bereikbaarheid en over overheidsinstrumenten.

Het Vexpan Nationaal Parkeercongres 2018: ‘Transitie in mobiliteit & parkeren. Bent u er klaar voor?’ vindt op 11 oktober a.s. plaats. Voor meer informatie zie vexpan.nl.

KLIK HIER OM U AAN TE MELDEN