Kennisbijeenkomst voor (universitaire) ziekenhuizen

Vexpan organiseert op 27 september a.s. een kennisbijeenkomst voor (universitaire) ziekenhuizen, specifiek bedoeld voor diegenen die binnen ziekenhuizen belast zijn met de oplossing van parkeervraagstukken, het parkeerbeleid en/of de uitvoering ervan.

WAAROM DEZE BIJEENKOMST?

Het bezoek van onze patiënten begint met parkeren. Hoe zorgen we ervoor dat de stress voor de patiënt niet al begint bij het vinden van een parkeerplek?

En wat doen we met de parkeerkosten? Moet parkeren zichzelf betalen? Moeten patiënten die regelmatig in het ziekenhuis moeten zijn na een verblijf van twee uur gratis kunnen parkeren? Hoe regel ik dat dan en gaat dat niet ten koste van het budget voor medische zorg?

We hebben te weinig parkeerplaatsen beschikbaar voor onze medewerkers. Hoe lossen we dat op een goede manier op?

Hoe gaan we om met de beschikbare (parkeer)ruimte die we hebben en met (her)ontwikkeling? En als de ruimte schaars is, welke keuzes maken we dan voor het parkeren van personeel en de patiënten? Wel of niet bouwen vanuit toekomstig gebruik?

Bekijk hier het programma.

VOOR WIE?

De bijeenkomst is bedoeld voor diegenen die binnen ziekenhuizen belast zijn met de oplossing van parkeervraagstukken, het parkeerbeleid en/of de uitvoering ervan.

Kent u mensen voor wie de bijeenkomst ook interessant is? Geef dan hun naam, functie en e-mailadres even door. Dan ontvangen ook zij een uitnodiging.

WAAR?

De bijeenkomst wordt gehouden in de Alma Zalen in het Opleidingsinstituut Zorg en Welzijn van de Vrije Universiteit in Amsterdam op de 10e en 11e etage met schitterend uitzicht op de Zuidas en de stad Amsterdam.

INSCHRIJVEN EN KOSTEN

De deelnamekosten bedragen slechts € 150,00 excl. btw per persoon. U kunt zich hier aanmelden.

Wij zien uit naar uw komst. Kunt u toch niet aanwezig zijn? Laat ons dit zo snel mogelijk weten. U kunt zich altijd laten vervangen door een collega. Vóór 20 september kunt u kosteloos annuleren. Bij annulering na 20 september 2018, of bij no-show, zijn wij genoodzaakt om een bedrag van € 75,00 excl. btw per persoon in rekening te brengen.