Goudappel Coffeng Premium Partner Vexpan

Goudappel Coffeng is een premium partnerschap aangegaan met Vexpan. Voor een langere periode kan Vexpan rekenen op extra support van dit Vexpan-lid. Hiermee is Goudappel Coffeng de twee Premium Partner van Vexpan.

Jeroen Roelands, teammanager Parkeren & Locatieontwikkeling van Goudappel Coffeng, vertelt waarom zij gekozen hebben om dit premium partnerschap aan te gaan: “Ons werkveld speelt zich al lang niet meer af binnen de lijnen van het parkeervak,” zegt Roelands, teammanager Parkeren & Locatieontwikkeling van Goudappel Coffeng. “Zeker in stedelijke gebieden is de opgave tegenwoordig veel complexer: de vraag is hoe je ontwikkelingen mogelijk maakt, waarbij je het parkeren uiteraard oplost maar waarbij je ook moet manoeuvreren tussen beschikbare infrastructuur (kúnnen er wel auto’s bij?), luchtkwaliteit en ambities.”

Het simpelweg verlagen van de parkeernorm (wat tegenwoordig steeds vaker gebeurt) is daarbij slechts een onderdeel van de oplossing, weet Roelands. “We blijven ons immers verplaatsen, ook als we minder auto’s hebben. Dat betekent dat je al je alternatieven op orde moet hebben: MaaS, fiets, Mobility Hubs en openbaar vervoer.”

“Fantastisch sturingsinstrument”

Goudappel Coffeng is de specialist op dit vlak: de ruim 20 adviseurs van het team Parkeren & Locatieontwikkeling werken samen met 200 andere collega’s aan de opgave als geheel: van parkeerbehoefte voor auto en fiets, het toepassen van Mobility Hubs en de inzet van deelmobiliteit tot de strategie en het beleid op alle modaliteiten. Roelands: “Daarbij geldt uiteraard nog steeds dat parkeren een fantastisch sturingsinstrument is voor onze mobiliteit en ruimtelijke ordening. De tijd dat je alleen met parkeren je stad kon ordenen, is wel voorbij. Behalve het uitvoeren van mooie projecten doen we binnen ons bureau veel aan kennisontwikkeling en kennisdeling. Vexpan is een mooi platform om samen kennis te verrijken en te verspreiden en daar leveren we graag onze bijdrage aan.”  

Parkmobile Group is tevens Premium Partner van Vexpan.

Wilt u ook partner worden? Lees hier over de mogelijkheden.