De strijd voor de EPA Awards 2019 is geopend!

De EPA Award is een Europese competitie die elke twee jaar wordt gehouden om aansprekende parkeerprojecten voor het voetlicht te brengen. Projecten worden aangemeld in vijf categorieën:

Categorie 1: Nieuwe parkeergarages voor publiek gebruik.

Categorie 2: Gerenoveerde parkeergarages, waarbij de bestaande bouwtechnische structuur is behouden. De originele parkeergarage moet ten minste tien jaar oud zijn.

Categorie 3: Projecten en innovaties met betrekking tot straatparkeren in publiek domein.

Categorie 4: Innovatieve technologie of werkprocessen met betrekking tot off-street parkeren, zowel in garages als op terreinen. Het systeem moet op ten minste één locatie werkend gedemonstreerd kunnen worden.

Categorie 5: Marketing en communicatie over parkeren, die bijdraagt aan beter imago over parkeren bij consumenten.

Na een voorselectie van de aangemelde projecten worden de genomineerde projecten (in principe drie per categorie) door een jury bezocht, die de winnaar in elke categorie bepaalt.

Alle genomineerde projecten worden gepresenteerd tijdens het tweejaarlijkse EPA congres, in 2019 is dit the 19th EPA Congress and Exhibition in Malaga, Spanje op 18 september 2019. De winnaars worden bekend gemaakt tijdens de speciale avond van het congres.

Alle specificaties en materialen die nodig zijn voor de aanmelding zijn te vinden op www.europeanparking.eu. De deadline is 14 januari 2019.