Brigit Gerritse één van de keynotes op Vexpan Nationaal Parkeercongres

Met trots introduceren wij één van de keynote speakers op het Vexpan Nationaal Parkeercongres: Brigit Gerritse. Zij is directeur van de Nederlandse Raad Winkelcentra (NRW) en al jarenlang actief in het commercieel vastgoed. Zij houdt een presentatie over de rol van retail in een (veranderende) winkelomgeving. Brigit is tevens programmamanager voor de pilot ‘Gastvrije binnenstad’ waarin met het Ministerie van EZK en gemeenten wordt samengewerkt.

Na haar studie Planologie aan de Universiteit van Amsterdam (1993) was Brigit Gerritse werkzaam als Directeur Research bij DTZ Zadelhoff. In 2004 is zij gaan werken bij woningcorporatie Het Oosten in Amsterdam waar zij als directeur Bedrijfshuisvesting verantwoordelijk was voor de strategie en beheer van de gehele BOG portefeuille. In deze functie is ook haar liefde voor het winkelvastgoed gegroeid. In 2007 maakte zij de overstap naar de beursgenoteerde winkelbelegger als hoofd verhuur; eerst bij Unibail-Rodamco, later bij Corio. Sinds 2013 is Brigit directeur van de Nederlandse Raad Winkelcentra (NRW). Tevens maakt zij deel uit van de Advisoryboard van de International Council of Shopping Centers en is zij bestuurslid van Platform de Nieuwe Winkelstraat.

Het Vexpan Nationaal Parkeercongres 2018: Transitie in mobiliteit & parkeren. Bent u er klaar voor? vindt op 11 oktober a.s. plaats. Voor meer informatie zie vexpan.nl.

KLIK HIER OM U AAN TE MELDEN