APCOA PARKING en Urbee sluiten partnership voor Park & Cycle

APCOA PARKING en Urbee slaan de handen ineen en bieden Urbee e-bikes in APCOA-parkeergarages aan, zodat autorijders probleemloos en voordelig kunnen parkeren en hun weg in de stad comfortabel en efficiënt per e-bike kunnen vervolgen.

Twee succesformules gaan samenwerken Park (APCOA) & Cycle (Urbee)

De parkeerdruk in Nederland blijft toenemen en met name in de grote steden zijn parkeerplaatsen schaars en kostbaar. APCOA PARKING heeft parkeergarages op diverse locaties in de grote steden. Urbee heeft een deelnetwerk van e-bikes die via de Urbee Go app eenvoudig kunnen worden geboekt. Vanaf 1 juli 2019 zijn de Urbee e-bikes beschikbaar in de parkeergarages van APCOA. Dit heeft als groot voordeel dat de bezoeker snel en simpel zijn auto kan parkeren en van daaruit met de e-bike de weg efficiënt, vlug en plezierig kan vervolgen naar afspraken of bezienswaardigheden in de stad. Gezond voor de automobilist en beter voor het milieu en de verkeersveiligheid door beperking van het zoekverkeer.

Beschikbaarheid

De Urbee e-bikes zijn per direct beschikbaar in APCOA PARKING Heinekenplein te Amsterdam en zijn te vinden bovenaan de inrit van de parkeergarage. Iedereen kan van deze e-bikes gebruik maken door het downloaden van de Urbee Go app, beschikbaar voor iOS en Android. In de komende maanden wordt er hard gewerkt aan de uitbreiding van de e-bikes service van Urbee in Rotterdam, Den Haag en overige locaties in Amsterdam.