Anti-oplaadstress: 5 lessen voor gemeentes en hun partners

Hoe pas je het opladen van elektrische auto’s in binnen je gemeente, vandaag en morgen? Wat kan een gemeente doen met betrekking tot de inkoop van openbare laadinfra, meegroeien met de EV-transitie, inpassen in de openbare ruimte i.c.m. parkeerbeleid, activeren/stimuleren van private laadinfra en inpassing in het grotere plaatje van de energietransitie.

Frans van Herwijnen van EVConsult licht tijdens een workshop van het Vexpan Nationaal Parkeercongres 2019 de problematiek en de oplosrichtingen toe die zij in grote en kleine gemeenten in de praktijk brengen.

Frans is een ervaren consultant in de energiesector en op het gebied van elektrische mobiliteit. Vanuit EVConsult adviseert en begeleidt hij publieke en private organisaties in de transitie naar zero emissie mobiliteit. O.a. voor de gemeente Rotterdam adviseert hij op de onderwerpen innovatieve laadinfrastructuur, gebiedsontwikkeling en EV-strategie. Zijn motivatie is de driedubbele winst van leefbare steden, duurzame mobiliteit en gebruiksgemak voor de e-rijder.

VEXPAN NATIONAAL PARKEERCONGRES 2019

Het Vexpan Nationaal Parkeercongres vindt op 10 oktober 2019 plaats in het congresgebouw van de RDM. Iedereen is welkom! Aanmelden is mogelijk via Vexpan.nl.