4 ESPA Gold Awards voor parkeergarages in Delft

Woensdag 21 april jl. heeft wethouder Martina Huijsmans van gemeente Delft uit handen van Vexpan bestuurslid Daniël di Tella vier ESPA Gold Awards ontvangen voor de parkeergarages Phoenix, Zuidpoort, Markt en Prinsenhof. Met deze onderscheiding toont de parkeerbranche zijn waardering voor de hoge kwaliteit en het gebruiksgemak van deze parkeergarages in het centrum van Delft.

De parkeergarages in Delft maken een belangrijk onderdeel uit van de totale parkeercapaciteit in de Delftse binnenstad. Met name in de Prinsenhofgarage is nog ruimte beschikbaar voor bewoners. In plaats van met een parkeervergunning op straat te parkeren, kan tegen een scherp tarief gebruik worden gemaakt van een parkeerplaats in een hoogwaardige garage. In de loop van 2021 wordt bezien of ook in de Zuidpoort- en Marktgarage meer bewonersabonnementen kunnen worden uitgegeven.

ESPA Award

De ESPA (Gold) Award is door de European Parking Association (EPA) in het leven geroepen om parkeergarages van topkwaliteit te onderscheiden van de standaard waaraan iedere parkeergarage zou moeten voldoen. De ESPA Award wordt in Nederland toegekend en uitgereikt door Vexpan.

Foto van links naar rechts:
Daniel di Tella (Vexpan)
Martina Huijsmans ( Wethouder Ruimtelijke ordening, Mobiliteit en Dienstverlening, gemeente Delft)
Frank van den Akker ( Raad van commissaris, ParkerenDelft)
Eric Bavelaar ( Algemeen directeur, ParkerenDelft)