Daniel di Tella nieuw bestuurslid Vexpan

Vorige week is Daniel di Tella tijdens de Vexpan-ledenvergadering toegetreden tot het Vexpan-bestuur. Vexpan heeft in dezelfde vergadering ook afscheid moeten nemen van bestuurslid Dagmar Severens (Together).

In het dagelijks leven is Di Tella werkzaam voor BKS Parking in Den Haag.

Di Tella: “Het is in mijn ogen een juiste keuze om ook een commerciële parkeerexploitant binnen het bestuur van Vexpan te hebben. Niet alleen om een spreekbuis te zijn namens de Branchegroep Parkeerexploitanten maar ook om onderzoeksresultaten die vanuit deze groep is verkregen te delen met de Vexpan.”

Ontmoeten en kennis delen

Gevraagd naar het belang van Vexpan voor de parkeermarkt vanuit zijn invalshoek antwoordt hij: “Vexpan is voor mij een organisatie die verbinding maakt met alle stakeholders op het gebied van parkeren. In mijn beleving bestaat de parkeerwereld uit een diversiteit van bedrijven en belangen en is informatie vaak verdeeld. Vexpan draagt er juist aan bij om op informele wijze kennis en ervaring met elkaar te delen. Daarin ontmoeten profit- en non-profitorganisaties elkaar. Mobiliteit, en dus ook parkeren, is tegenwoordig een steeds belangrijker en besproken onderwerp. Voor Vexpan is er dus voldoende werk in het vooruitzicht.”

Op het lijf geschreven

Di Tella is vereerd met de vraag om lid van het Vexpan-bestuur te worden. “De afgelopen jaren ben ik reeds actief binnen Vexpan voor de lunchbijeenkomsten en blijkbaar is dit positief ontvangen. Dan wordt de keuze om ‘ja’ te zeggen natuurlijk niet zo moeilijk. Daarnaast weet ik dat er vanuit Vexpan behoefte is om de samenwerking met de Branchegroep Parkeerexploitanten te intensiveren. Door mijn lidmaatschap bij beide organisatie is deze uitdaging mij op het lijf geschreven, denk ik.”

Hij verwacht samen te werken met een gemotiveerd en kundig team van bestuurders en leden. “Die verwachting zal naar alle waarschijnlijkheid wel uitkomen want de meeste van hen ken ik al vele jaren. Het uitbreiden van mijn professionele netwerk en het vergroten van mijn kennis op het gebeid van parkeren zijn uiteraard mooie bijkomstigheden.”

Nieuwe koers

Dagmar Severens gaat een nieuwe koers varen in haar leven, zo liet zij ons weten, en legt daarom haar bestuursfunctie neer. Naast haar advieswerk voor de parkeerwereld zal zij een nieuw bedrijf starten op het gebied van coaching en persoonlijke ontwikkeling. Severens: “Dat betekent dat ik sommige dingen moet loslaten, soms met pijn in het hart.”