Vexpan nieuwjaarsbijeenkomst en -receptie

Kaart niet beschikbaar

Datum/tijdstip
Datum - 14/01/2021
14:00-16:30

Categorie


Donderdag 14 januari 2021 trapt Vexpan het jaar digitaal af met een Vexpan nieuwjaarsbijeenkomst en -receptie. We starten de middag met een presentatie door Alwin Bakker, founder van Future Mobility Network, gevolgd door break-outsessies ‘ontmoet het bestuur’, waar u samen met het bestuur van Vexpan in groepjes kijkt naar welke lange termijn veranderingen u, met de kennis van vandaag, verwacht voor de komende jaren (al dan niet als gevolg van COVID-19). Daarna zal er getoost worden op het nieuwe jaar en wordt er op gezellige wijze digitaal geborreld.

Programma

14.00-15.00 uur – Spreker – Alwin Bakker van The Future Mobility Network
15.00-15.30 uur – Gezamenlijke toost op het nieuwe jaar + ontmoet het Vexpan bestuur
15.30-16.30 uur – Borrel
16.30 uur – Afsluiting

De toekomst van parkeren door de bril van The Future Mobility Network

Hebben wij in de toekomst nog wel vaste parkeerplaatsen nodig? The Future Mobility Network heeft daar duidelijke ideeën over! Als kennis en realisatie netwerk op het gebied van innovatieve mobiliteit zijn zij dagelijks betrokken bij de mobiliteit van de toekomst. Bij deze modaliteiten van de toekomst hoort ook een andere kijk op parkeren. Flexibel en digitaal inregelen van parkeerplaatsen, dat klinkt al beter..

Doen jullie online mee?

Alwin Bakker

Alwin Bakker, founder van the Future Mobility Netwerk, heeft meer dan twintig jaar ervaring met beleidsprocessen en productinnovatie. De afgelopen vijf jaar was hij betrokken bij innovatie en realisatie rondom autonoom rijdende voertuigen.

Aanmelden

Zowel de leden van Vexpan, als niet-leden kunnen de nieuwjaarsbijeenkomst gratis bijwonen. Let op: de nieuwjaarsreceptie is alleen toegankelijk voor Vexpan-leden.

Klik hier om u aan te melden.