Vexpan Nationaal Parkeercongres 2020: Gedrag, verandering en efficiënt gebruik van de openbare ruimte

Kaart niet beschikbaar

Datum/tijdstip
Datum - 22/10/2020
Hele dag

Categorie


Op donderdag 22 oktober a.s. organiseert Vexpan het Vexpan Nationaal Parkeercongres 2020. Als thema staat ‘Gedrag, verandering en efficiënt gebruik van de openbare ruimte’ centraal.

VERANDERING

Alles loopt dit jaar iets anders dan we gewend zijn. Zo ook voor Vexpan en het Nationaal Parkeercongres. Het congres vindt bijvoorbeeld volledig digitaal plaats en we kunnen elkaar dus niet zien en spreken zoals we altijd deden. Ondanks we op 22 oktober elkaar niet fysiek kunnen ontmoeten, zorgen we ervoor dat we toch in contact blijven.

GEDRAG, VERANDERING EN EFFICIËNT GEBRUIK VAN DE OPENBARE RUIMTE

Verandering is echter iets waar we met parkeren en mobiliteit altijd mee te maken hebben. Daarom zullen we tijdens het parkeercongres hier ook dieper op in gaan. Ook de thema’s ‘gedrag’ en ‘efficiënt gebruik van de openbare ruimte’ worden belicht.

PROGRAMMA

We starten op 22 oktober rond 13.00 uur met een uitgebreid plenair programma, gevolgd door een aantal parallelle break-outsessies. We sluiten wederom plenair af met rond 16.00 uur, als afsluiting, een virtuele toost.

Tijdens de plenaire en parallelle sessies gaan we onder andere dieper in op gedragsbeïnvloeding door inzet van data, gedrag en fietsen, data-uitwisseling, verblijfsrecht en brandveiligheid. Zo komen fietsprofessor Marco te Brömmelstroet en verkeerspsycholoog en adviseur mobiliteit en gedrag bij Goudappel Coffeng Dr. Matthijs Dicke-Ogenia aan het woord.

DAGVOORZITTER LARS DUURSMA

Het parkeercongres verloopt dit jaar onder leiding van Lars Duursma (Debatrix). Lars treedt als communicatie-expert regelmatig op in de media om speeches, debatten of de perfecte framing van boodschappen te analyseren.

VOOR EN DOOR LEDEN

Achter de schermen is er – en wordt er nog steeds – hard gewerkt om ook dit jaar een succes te maken van het Vexpan Nationaal Parkeercongres 2020. Hiervoor wil Vexpan heel hartelijk danken: Angelique Breukel (Spark), Martin Curfs (InPublic), Peter Dingemans (ParKam/bestuur Vexpan), Ciaran Dooijes (Parkmobile) en Stan van de Hulsbeek (Spark).

Het Vexpan Nationaal Parkeercongres 2020 wordt mede mogelijk gemaakt dor de Vexpan Premium Partners.