Vexpan Nationaal Parkeercongres 2020: Gedrag, verandering en efficiënt gebruik van de openbare ruimte

Kaart niet beschikbaar

Datum/tijdstip
Datum - 22/10/2020
13:00-16:30

Categorie


NATIONAALPARKEERCONGRES.NL | AANMELDEN | PROGRAMMA | SPREKERS | SESSIES

 

Op donderdag 22 oktober a.s. organiseert Vexpan het Vexpan Nationaal Parkeercongres 2020. Als thema staat ‘Gedrag, verandering en efficiënt gebruik van de openbare ruimte’ centraal.

Verandering

Alles loopt dit jaar iets anders dan we gewend zijn. Zo ook voor Vexpan en het Nationaal Parkeercongres. Het congres vindt bijvoorbeeld volledig digitaal plaats en we kunnen elkaar dus niet zien en spreken zoals we altijd deden. Ondanks we op 22 oktober elkaar niet fysiek kunnen ontmoeten, zorgen we ervoor dat we toch in contact blijven.

Gedrag, verandering en efficiënt gebruik van de openbare ruimte

Verandering is echter iets waar we met parkeren en mobiliteit altijd mee te maken hebben. Daarom zullen we tijdens het parkeercongres hier ook dieper op in gaan. Ook de thema’s ‘gedrag’ en ‘efficiënt gebruik van de openbare ruimte’ worden belicht.

Programma en sprekers

Voor meer informatie over het Vexpan Nationaal Parkeercongres 2020, zoals bijvoorbeeld het programma vindt u hier.

www.nationaalparkeercongres.nl

 

AANMELDEN

Deelname aan het Vexpan Nationaal Parkeercongres 2020 is gratis voor Vexpan-leden. Voor niet-leden bedraagt deelname € 75,- (excl. btw). Studenten kunnen het parkeercongres gratis bijwonen.

U kunt zich hier aanmelden.

Voor en door leden

Achter de schermen is er – en wordt er nog steeds – hard gewerkt om ook dit jaar een succes te maken van het Vexpan Nationaal Parkeercongres 2020. Hiervoor wil Vexpan heel hartelijk danken: Angelique Breukel (Spark), Martin Curfs (InPublic), Peter Dingemans (ParKam/bestuur Vexpan), Ciaran Dooijes (Parkmobile) en Stan van de Hulsbeek (Spark).